Egy ábra, amely bemutatja milyen gyorsan növekedett a Binance 2018 óta

-

A Glassnode kutatói tüzetesen átvizsgálták a Binance láncon található adatait és összehasonlították a többi vezető kereskedelmi platformmal.
2018 óta a Binance folyamatosan emelte bitcointartalékait, amely azt mutatja, hogy egyre többen utalják vagyonukat a tőzsdére.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A kutatás szerint:

„Indulása óta hatalmas növekedést tapasztalt az oldal, mára a világ vezető kriptotőzsdéje lett kereskedelmi forgalma alapján. Emellett a Coinbase és Huobi után a Binance a legnagyobb bitcointulajdonos, és ez a vagyon a tőzsdék között a leggyorsabban növekszik.”

Miért fontos mutató a beutalások mértéke?

Az elmúlt két év során egyre jobban aggódnak a befektetők a tőzsdék hamis forgalma miatt.
A tőzsdék illegálisan felfújják a látszólagos forgalmat, ezzel próbálják leplezni a megrendelési főkönyv vékonyságát és a gyenge fizetőképességet.
A tőzsdékre érkező kriptoeszközök mértékét azonban nem lehet manipulálni.
A nulla értékű ügyleteket több módon is meg lehet hamisítani, a beérkező bitcoinok mennyiségét viszont nem.
A kutatók szerint:

„A legtöbb tőzsde bitcoinvagyona 2017 végén csúcsosodott ki, de a Binance azon oldalak között volt, melyek nem tapasztalták meg ezt a piac összeomlása után. 2017 utáni felemelkedését csak a Huobi tudta követni. Azonban a Binance sokkal jobban teljesített a legutóbbi összeomlást követően, ezzel az egyik vezető játékos lett a piacokon.”

A 2017-es csúcs során a Binance jelentős érdeklődés mellett indult, mivel kitűnő felhasználói felülete volt és Changpeng Zhao vezérigazgató korábban egy technikai igazgató volt egy vezető tőzsdénél.
Ezt követően a Binance bitcoinvagyona 50 000-ről 225 000-re növekedett, ezzel több, mint 3 milliárd dolláros vagyonuk volt.
Ekkoriban a vezető tőzsdék az amerikai felhasználókra voltak kihegyezve és az akkoriban népszerű váltók kezdtek veszíteni népszerűségükből, így a Binance betörhetett a piacra, mint a következő nagy tőzsde. Sikerének egyik kulcsa, hogy hosszabb távon is folyamatosan tudta tartani a kriptotőke beáramlását.
A Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Gemini, és Kraken beáramlása 2 évig stagnált 2017 óta, mialatt a Binance, az OKEx és a Huobi folyamatos növekedést tapasztalt.

Továbbra is vezető helyzetben maradhat a Binance?

A váltó nagy lépéseket tett 2020-ban, a kriptopiacok megfordulása ellenére tovább terjeszkedik Ázsiában.
A Binance Korea felvásárolta a WazirX tőzsdét, így hamarosan Dél-Koreában és Indiában is megjelenhetnek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrég a CoinMarketCapet is felvásárolta egy ismeretlen összegért, amely a Similarweb adatai szerint a pénzügyi szektor 24. leglátogatottabb oldala.
A határidős piacokon a BitMEX és az OKEx a Binance fő vetélytársa, a spot piacokon pedig a Coinbase.

Olvastad már? PlanB: a határidős ügyletek nem manipulálják a piacot

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!