Tone Vays: a feleződés előtt van esély a 2800 dolláros bitcoinra

-

Tone Vays hisz abban, hogy a 2800 dolláros bitcoin egyáltalán nem ijesztő, ha a feleződés előtt érjük el ezt az árfolyamot.
Március 18-án feltöltött Youtube-videójában már egyenesen arról beszélt, hogy szerinte a BTC/USD pár 2000 dollárt fog elérni.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Vays: „Mindig is a 2800 dolláros bitcoinra vártam”

Elmondása szerint még mindig megvan a lehetősége annak, hogy a blokkjutalom feleződése – vagyis május 9-e – előtt az árfolyam is a felére csökkenjen.
Az esetleges árszinthez hozzátette:

„Feleződés után ijesztő lenne, feleződés előtt nem ijesztő.”
„Valójában mindig is számítottam rá, hogy feleződés előtt ez lesz – vagyis, hogy oda jutunk, még ha csak pár hét is választ el minket a halvingtól, teljesen biztos vagyok benne.”

Vays múlt hét áreseményei után még arról beszélt, hogy a bitcoin vissza fog térni 5000 dollár alá.
Hozzátette, hogy a 2800 dollár gyakorlatilag azt jelenti, hogy befejeződnek a 2019-es csúcshoz viszonyított 80%-os esést előrevetítő jóslatok, vagyis a 13 800 dollárhoz képest tett prognózisok.
A múlt heti, 3700 dolláros minimum kapcsán megjegyezte, hogy valószínűleg már „eléggé közel volt”.

Mire alkották meg a Bitcoint?

Vays nincs egyedül kijelentéseivel. Willy Woo statisztikái szerint a bitcoinra nagy esések várnak azelőtt, hogy a növekedés venné át a fő trendeket.

„Először zuhanás, aztán a Hold. Jelenleg egy biztonságos szabadesésben vagyunk, a bitcoin pedig keresi az árminimumot” – mondta szerdán a Twitteren.

„Azt azonban ne feledjétek, hogy amint a bitcoin eléri az árminimumot, erős bullish reakcióra kell számítanunk. A bitcoin épp az elkövetkező évek gazdasági időszakára lett megtervezve.”
A feleződést illető mostani elméletek főleg a bányászok jövedelmeire vannak kihegyezve.
A bitcoin árcsökkenése bizonyára kiszorítaná a kis bányászokat a piacról, miközben a nagy játékosok kiadásai is több ezer dollárra növekedhetnek a két tényező (árcsökkenés – feleződés) együttes hatása miatt.
A fő bányászoknak és hardvergyártóknak így lehetőségük nyílik arra, hogy a kieső hashrátát helyettesítsék, és növelve a blokkokért járó összesített jutalmakat, amely valamilyen szinten mérsékelheti az esetleges kieséseket.

Olvastad már? A Binance 5 millió dollárral segítene a világjárvány elleni küzdelemben

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana 91 millió napi tranzakcióval vezet, megelőzi az Ethereum-ot

A Solana bebizonyította, hogy a nagy blokkláncok közül a leggyorsabb, egyetlen nap alatt elképesztő 91 millió tranzakciót dolgozott fel. A CoinGecko frissítése szerint április 6-án a...

Itt az altcoin-szezon: Legjobb tippek a robbanásszerű növekedéshez

Vendégbejegyzés A piac forrong a különböző kriptopénzek számára ígéretes időszak beköszöntével. A 2024-es bikafutás beindulásával a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős növekedést könyvelhetnek...

Hogyan segíthet a Bitcoin abban, hogy Solana új ATH-ra emelkedjen

Daniel Cheung, a Syncracy Capital társalapítója szerint a Solana (SOL) ára új All-Time High (ATH) szintre emelkedhet. Ezt Cheung az X-en tette közzé. Elmondása szerint a...

A Bitcoin fellendülőben van, a feleződés óta a legmagasabb áron van

A Bitcoin árfolyama a múlt havi feleződés óta most érte el a legmagasabb pontját, és több mint egy hónapja nem látott szintet ért el. A Bitcoin...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!