3 akadály, amely a 10 000 dolláros bitcoin előtt áll

-

Január 1-től már nagyjából 30 százalékot növekedett a bitcoin, miközben néhány kulcsellenállást is áttört.

A kriptoközösségben már arról beszélnek, hogy a medve piac véget ért, és végre elkezdődik a növekedés.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Akár 100 000 dollárig! Nos, meglátjuk. Addig azonban előttünk áll még egy nehéz feladat. Áttörni a mágikus 10 000 dollárt.

Azt persze bárki mondhatja, hogy a bitcoin piaca manipulált, valamint hogy a nagy játékosoknak – ha szándékukban áll – nem esik majd nehezükre egy 600 dolláros pumpot generálni. Ennek azonban az ellenkezője bizonyul igaznak.

A nagy halak nem játszanak össze. Ha az egyik elkezd pumpolni, a másik nyereséggel elad, végül pedig nem is történik semmi. Ezen felül még meg kell ugranunk egy akadályt.

A 9580 dolláros ellenállás erős eladási nyomást hoz létre

Technikai elemzés szempontjából a 9580 dollár erős reakciós szintnek tekinthető. A 2019-es októberi csúcsról van szó, amelytől a bitcoin azóta már jelentősen eltávolodott.

Ezután egy 6500 dollárra való esés következett. A bitcoin ugyan már kiért a hét hónapos csökkenő csatornából, ünnepelni viszont még korán lenne.

A 9580 dollár áttörése erős bikamozdulatokat igényel majd, amely jelenleg hiányzik. És hogy miért? Elhoztuk nektek a lehetséges okokat.

A Tesla bikafutama a bitcoint is beárnyékolta

Számos olyan befektető létezik, akik a hatalmas nyereséget keresik egy-egy kereskedési lehetőségben.

Az egyik ilyen lehetőség a Tesla, amely 3 nehéz év után újra összeszedte erejét, a közeljövőben pedig akár egy tisztességes bikafutamot is lerendezhet.

A kriptopénzek sajnos alapvetően több befektető szemében is kockázatosabbak, mint a Tesla, így a kriptopiacok helyett inkább nyomnak pénzt az amerikai autógyártóba.

A Bakkt már egy hete opciós kereskedés nélkül

A Bakkt tőzsde csak nemrég indította el új, fizikai bitcoinnal rendezett pénzügyi eszközét.

A Bakkt Options eddig azonban nem lopta be magát a kriptokereskedők szívébe. A piac már 10 napja üresen kong.

[forminator_poll id=”19652″]

Olvastad már? Január 5 legsikeresebb, és legrosszabbul teljesítő kriptopénze

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Arthur Hayes fokozatos emelkedést jósol 70.000 dollárra

Az ex-BitMEX vezérigazgatója, Arthur Hayes megosztotta véleményét, amely szerint a Bitcoin elérhette a helyi mélypontját, és a következő hónapokban fokozatos emelkedés várható. Előrejelzései a közelmúltbeli...

Elstartolt a bitcoin ETF Hong Kongban, de ami történt, az sokakat meglepett

A januári indulást követően az amerikai ETF-ekből származó intézményi tőkebeáramlás jelentős részét képezte a bitcoin jelenlegi rekordárfolyamának elérésének, 74 ezer dollárnál. Február 15-ig a bitcoin...

ImmutableX (IMX) technikai elmezés 05.03.

Prémium ImmutableX (IMX) A kriptopénz-iparág már a második egymást követő napon mutatott pozitív árfolyammozgást az értékelés tekintetében, 3,37%-os emelkedést rögzítve az elmúlt 24 órában, ami a...

Bitcoin (BTC) árfolyam áttekítés 05.03.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) a kulcsfontosságú keresleti zóna alá süllyedt a 60.000 dollárnál. Ez a terület sakkban tartotta az eladókat, de végül engedett. A CrypNuevo...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!