Hogyan keress bitcoint: passzív kriptopénzbevételi lehetőségek

-

Ha már akár csak egyszer is elgondolkodtál rajta, hogy hogyan juthatnál nehéz munka nélkül kriptóhoz, akkor ez a cikk neked szól! Reméljük segítségedre lesz, hogy hogyan állj neki.
A bitcoin a 2010-es indulása óta hatalmas megtérülést hozott a birtokosai számára. Voltak medvés időszakok, de összességében ezen az időtávon a bikák végig dübörögtek.

Az alábbi grafikonon a bitcoin 2014 óta nyújtott teljesítménye látható.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Egyértelmű bizonyíték, hogy befektetési lehetőségként a BTC mindent vitt. Ezért láthatjuk azt is, hogy a Bakkt és a Fidelity, nehézsúlyú szereplők a piacon, szintén kriptós szolgáltatásokat indítottak, és a Wall Street is kezd beszállni a buliba.

A mostani piaci érték eléréséhez a bitcoin már végigcsinált pár piaci ciklust.

Ezért nem is annyira egyszerű már pénzügyi hátteret biztosítani nagy mennyiségű bitcoin megvásárlásához.

Valójában már egy töredék BTC megvételéhez is nagy adag pénzre van szükség.

Emiatt hasznos lehet egy összefoglaló, hogy hogyan lehet alternatív módon bitcoinhoz jutni. Így több coint zsákolhatunk be még a májusi felezés előtt.

A lehetőségek:

  • Dolgozz bitcoinért
  • Gyűjts satoshikat
  • Kapj vásárlási visszatérítést BTC-ben
  • Meghívói, ajánlói rendszerek

Dolgozz bitcoinért

A munkádért bitcoinban kapni a fizetést, valószínűleg ez a legegyszerűbb és legtisztább módja a BTC felhalmozásának.

Mindegy, hogy fejlesztő, dizájner, szövegíró, online marketinges vagy mérnök vagy, akár most azonnal elkezdhetsz bitcoinért dolgozni.

Több platform is van, amely összegyűjti az ilyen ajánlatokat, ezek közül néhány a Cryptogrind, Jobs4Bitcoins, Coinality, Crypto.Jobs, Cryptocurrency Jobs, BitWage, Crypto Jobs List, vagy az Angel.co oldal.

Gyűjtsél satoshikat, és halmozz fel bitcoint

Minden bitcoin nyolc tizedesjegyig osztható, azaz százmillió részre. Ezeket az egységeket satoshinak nevezik, így ez a legkisebb egysége a bitcoinnak.

Az egyik módja a bitcoin-szerzésnek az, ha tőzsdén BTC páron kereskedünk altcoinokkal. Tehát ne USD vagy valamilyen stablecoin páron, hanem bitcoinnal szemben.

Ha satoshiért vszel vagy adsz el altokat, oda kell figyelned. Lehet, hogy fiatban számolva emelkedik az árfolyam, de bitcoinban nem. Ha ilyenkor eladsz, tulajdonképpen kevesebb BTC-d lesz.

Azt kell megtanulni, hogy a bitcoint önmagában nézze az ember, és ne dollárhoz vagy más fiat pénzhez viszonyítsa, csak ilyenkor tudjuk növelni a satoshik mennyiségét.

Mivel a bitcoin többet ér, mint bármely fiat pénz, BTC páron kereskedve magasabb profitot lehet elérni.

Kapj vásárlási visszatérítést BTC-ben

A népszerű Google Chrome kiegészítő, az Ebates visszatérítéseket kínál a felhasználóknak, sok ezernyi webshop esetében.

Majdnem az összes nagyobb online kiskereskedővel együttműködnek, olyan nevekkel is, mint a Best Buy, a Groupon vagy a Nike.

A kiegészítő telepítése után értesítést kapsz, ha a böngészett webshopban bármilyen akció elérhető.

Ezután egyetlen kattintással aktiválhatod a kedvezményedet. Minden negyedév végén pedig az Ebates jóváírja a számládon a visszatérítést.

Kriptó esetében a Lolli nevű vállalkozás ajánl hasonló szolgáltatást, ilyenkor a visszatérítést értelemszerűen bitcoinban kapod meg.

Minden partner más mértékű kedvezménnyel dolgozik, néhányan meghatározott összeget adnak vissza, máshol akár a vásárlás összegének a 9%-a is visszakerülhet hozzád.

Ha sokat vásárolsz online, ez egy egyszerű módja a BTC szerzésének. Emellett más alkalmazások is adnak lehetőséget ilyesmire, mint amilyenek például a Foldapp, Pei, vagy a Crypto.com, amely saját kibocsátású bankkártyát is ajánl.

Meghívói, ajánlói rendszerek

Számos platform ajánl fel díjakat azért, hogy minél több felhasználót sikerüljön szerezniük.

Ezt a marketing módszert affiliate programnak nevezzük, már régóta ismert és jó módszer, hogy az ember mellékes bevételre tegyen szert.

A cégek számos különböző megoldást találtak már ki. Van, ahol a meghívottad vásárlásából kapsz bizonyos százalékot, és van, ahol meghatározott összeget írnak jóvá neked.

A jónevű, bitcoinnal és más kriptókkal kapcsolatos szolgáltatók között is van olyan, akinél lehetőség van erre, lássuk a listát!

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Binance Meghívói Program

A Binance tekinthető a világ legnépszerűbb tőzsdéjének. Egyike az iparág legmegbízhatóbb platformjainak, és folyamatosan fejlesztik az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

A referral oldaluk adatai alapján néhány felhasználójuk 115-186 BTC-t gyűjtött mások meghívásával. De hogyan működik ez az egész?

Első lépés: legyél hivatalos Meghívó

Ehhez egyszerűen tölts ki az igénylési űrlapot. A tőzsde csapata kiértékeli a jelentkezésedet, és amennyiben megfelelsz a meghatározott kritériumoknak, felvesznek a listára.

Második lépés: generáld le a meghívólinkedet, és osszad meg

Több különböző meghívólinket is készíthetsz az accountodon belül, ezek hozzáigazíthatók az egyes platformokhoz, és egyedi kedvezményeket is adhatnak.

Harmadik lépés: dőlj hátra, és gyűjts a jutalékot

Mikor valaki a te linkedet használva regisztrál, az őáltala végrehajtott ügyletek díjának akár 50%-át is megkaphatod.

Coinbase Meghívói Program

A világ egyik legrégebbi kriptováltója. Minden olyan felhasználóért, aki a te linkeden keresztül érkezik, és legalább 100 dollár értékben vásárol kriptót, 10 dollárt kapsz jutalomként.

Az első három hónapban pedig a meghívottjaid kereskedési jutalékaiból is részesülsz, 50%-ot kapsz.

Első lépés: jelentkezz a meghívói programba

Miután elfogadták a jelentkezésedet, hozzáférsz a promóciós eszközökhöz és az eredményességet követő szoftverhez.

Második lépés: reklámozd az oldalt

Helyezd el a linkedet a honlapodon, írjál cikket, készíts videót.

Harmadik lépés: gyűjtsd be a jutalmat

Minden felhasználó, aki a te linkeddel érkezik, jutalmat jelent neked.

Changelly Partnerprogram

A Changelly szintén egy jól ismert kriptotőzsde. Hasonlóan a Coinbase-hez, itt is megkapod a meghívottaid jutalékának az 50%-át az első három hónapban.

LocalBitcoins

Jól ismert OTC kriptokereskedő platform. Itt a meghívottaid minden ügyletének a 0,2%-a nálad landol.

A váltó díja 1%, és ennek a 20%-át kapod meg te. Ez az első három hónapban érvényes, és a jutalom naponta van jóváírva a LocalBitcoins accountodon. Kiutalási minimum nincsen.

Paxful

Egy, a LocalBitcoins-hoz hasonló P2P váltó. Itt a meghívottaid által fizetett díj 50%-át kapod meg, és 10%-ot a meghívottaid meghívottjai után. Ez a regisztrációtól számított egy évig érvényes, és kiutalási minimum itt sincsen.

BitMEX Partnerprogram

A legnagyobb bitcoin-derivatíva piac, amely profi kereskedőknek ajánl margin-kereskedési lehetőséget. A meghívottaid jutalékaiból 20%-ot kapsz, mégpedig időkorlát nélkül. Nincs minimum korlát sem.

Trezor Partnerprogram

Jó nevű hardver tárca, amely segítségével offline tárolhatod a bitcoinodat. A gyártó minden eladásból 12-15%-ot ír jóvá neked. Havonta fizetik ki, és a minimum összeg 0,1 BTC.

Ledger Partnerprogram

Egy másik hardver tárcákat gyártó cég, a Ledger is ajánl bónuszokat. Több különböző jutalom is elérhető náluk, a legértékesebb a 10%-os jutalom a vásárlás nettó összegéből. Szintén havonta egyszer fizetnek, ha a jutalom eléri a legalább 0,1 BTC összeget.

eToro Partnerprogram

Az eToro egy hibrid platform, amelyen részvény, kriptopénz, ETF, és számos más tőzsdei termék kereskedésére van lehetőségünk 2-400 dolláros jutalomban részesülhetünk, vásárlásonként egyszer. Ha kereskedünk is a platformon, akkor azonnal jóváírják, ha nem, akkor havonta egyszer van kifizetés.

Összefoglalás

Reméljük, mindenki talál kedvére valót a listában, igazából az egyéni ízlésen múlik, ki melyiket kezdi el használni.

A legtöbben egyszerre pár darabbal indulnak, és idővel bővítik a palettájukat. Jó pénzkeresést!

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!