3 akadály, amely a 10 000 dolláros bitcoin előtt áll

-

Január 1-től már nagyjából 30 százalékot növekedett a bitcoin, miközben néhány kulcsellenállást is áttört.

A kriptoközösségben már arról beszélnek, hogy a medve piac véget ért, és végre elkezdődik a növekedés.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Akár 100 000 dollárig! Nos, meglátjuk. Addig azonban előttünk áll még egy nehéz feladat. Áttörni a mágikus 10 000 dollárt.

Azt persze bárki mondhatja, hogy a bitcoin piaca manipulált, valamint hogy a nagy játékosoknak – ha szándékukban áll – nem esik majd nehezükre egy 600 dolláros pumpot generálni. Ennek azonban az ellenkezője bizonyul igaznak.

A nagy halak nem játszanak össze. Ha az egyik elkezd pumpolni, a másik nyereséggel elad, végül pedig nem is történik semmi. Ezen felül még meg kell ugranunk egy akadályt.

A 9580 dolláros ellenállás erős eladási nyomást hoz létre

Technikai elemzés szempontjából a 9580 dollár erős reakciós szintnek tekinthető. A 2019-es októberi csúcsról van szó, amelytől a bitcoin azóta már jelentősen eltávolodott.

Ezután egy 6500 dollárra való esés következett. A bitcoin ugyan már kiért a hét hónapos csökkenő csatornából, ünnepelni viszont még korán lenne.

A 9580 dollár áttörése erős bikamozdulatokat igényel majd, amely jelenleg hiányzik. És hogy miért? Elhoztuk nektek a lehetséges okokat.

A Tesla bikafutama a bitcoint is beárnyékolta

Számos olyan befektető létezik, akik a hatalmas nyereséget keresik egy-egy kereskedési lehetőségben.

Az egyik ilyen lehetőség a Tesla, amely 3 nehéz év után újra összeszedte erejét, a közeljövőben pedig akár egy tisztességes bikafutamot is lerendezhet.

A kriptopénzek sajnos alapvetően több befektető szemében is kockázatosabbak, mint a Tesla, így a kriptopiacok helyett inkább nyomnak pénzt az amerikai autógyártóba.

A Bakkt már egy hete opciós kereskedés nélkül

A Bakkt tőzsde csak nemrég indította el új, fizikai bitcoinnal rendezett pénzügyi eszközét.

A Bakkt Options eddig azonban nem lopta be magát a kriptokereskedők szívébe. A piac már 10 napja üresen kong.

[forminator_poll id=”19652″]

Olvastad már? Január 5 legsikeresebb, és legrosszabbul teljesítő kriptopénze

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!