A Litecoin okozta a Bitcoin mostani áremelkedését?

-

A digitális ezüstnek is nevezett Litecoin múlt év első félévében szép ralit hajtott végre. Néhány hónap leforgása alatt 25 dollárról 145 dollárra növelte értékét.
Ezt főleg a feleződés körüli hájp táplálta, és tényezőként akár ahhoz is hozzájárulhatott, hogy később a teljes piac egy felfelé törő trendbe fordult át.

Megismétlődhet-e a múlt évi szituáció? Besegíthet a kriptopénz a következő bikafutamnál? Willy Woo kereskedő szerint mindenre igencsak nagy esély kínálkozik.
Twitter-bejegyzésben tette közzé a Litecoin bányászásinehézség-grafikonjáról szóló elemzését. Megjegyezte, hogy bika áttörések jeleit vélte rajta felfedezni (kis kör a jobb alsó sarokban), és nem lepte meg, hogy ez a fordulat a Bitcoinra is hatással volt.


Valami hasonló történt 2019 januárjában is, és mind tudjuk, mi következett. Charlie Lee kriptója most kapott egy újabb esélyt.
A hálózat hashrátája éves minimumon van, 150 TH/s körül mozog. A kriptopénz a történelem egyik legnagyobb bányászkapitulációjával kell szembenézzen.
A bitcoinnak szintén nincs miért panaszkodnia. Ma éjfélkor már 8500 dollárhoz közelített az árfolyama. Ez akár egy újabb bikafutam kezdete lehet?
Végezetül pedig a litecoin árfolyama a BTC grafikonján oszcillál, jelenleg pedig erős támaszszinten van. A növekedés tehát bizonyos.

A közösség problémái

Bár a grafikonok szépen néznek ki, az LTC-közösségben uralkodó légkör annál rosszabb. A Litecoin Alapítvány nemrég megpróbálkozott 72 000 dollár összegyűjtésével, amellyel a hálózat modernizálódását szerették volna elősegíteni.
A rajongók felháborodtak. Azt állítják, hogy a Litecoin fejlesztésének cechét Charlie Lee alapítónak kellene állnia, aki már 2017-ben minden koinját eladta, ezzel pedig (állítólag) 200 millió dollárra tett szert.

Olvastad már? Ennyit lódítottak a 2019 végére szóló bitcoinbecslések

[forminator_poll id=”19025″]
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!