Az Ethereum stabilabb, mint valaha

-

Az Ethereum stabilabb, mint korábban valaha – derült ki a legújabb adatokból. Az elmúlt hónapok során nagyon szűk határok között mozgott az ether értéke, így könnyen megjósolható lett az árfolyam.

Az ether értéke stabilan 200 dollár alatt 

Skew elemzése szerint nem nagyon mozog az ether árfolyama, mozgási indexe 1,73 %-on áll.  


Az kriptopénz értéke 180 és 190 dollár között ingadozott az elmúlt hetekben. Csütörtökön 186,69 dolláron állapodott meg.
A múlt hét során alig változott az ár, annak ellenére, hogy a bitcoin relatíve mozgékony volt. Ez azt mutatja, hogy az ether kezd függetlenedni a bitcointól.  
 A stabilitás egyik oka a megnövekedett kereskedelmi forgalom, amely jelenleg 7,7 milliárd dollár fölött van. Az ether elég stabilan tartja forgalmát. Az összes kriptopénz közül ő adta az összforgalom nagyjából 12%-át az elmúlt hónapok során. 
Ugyan már nem valószínű, hogy a közeljövőben átlépi a bitcoin összértékét, mégis fontos részét képezi a kriptopiacoknak 

A tether továbbra is növeli az etherkereskedését 

Az ETH több mint 737 millió dollárnyi befektetést kap a teheren keresztül, amely növekedésnek számít a korábbi, 500 millió dollárral szemben. A bitcoinpiacról 462 millió dollárnyi tőkebeáramlás tapasztalható.
Az ether stabilitásának egyik fő oka, hogy az ERC-20 USDT az Ethereum hálózatán fut, és ez az egyik legaktívabb token. Az USDT-párok az etherpiac 60%-át adják, amely különálló ármozgást tesz lehetővé.  
Az ether értéke nagyon vadul mozgott a 2017-es bika piac során, és a 2018-as ICO őrület alatt sem maradt nyugodt.
Akkoriban azt jósolták, hogy egy használható kriptovaluta lesz, nagyjából 400 dollár körüli árfolyammal. Aztán mégis 200 dollár körül állt meg, értékét mégis növelte felhasználása a decentralizált pénzügyekben.  
Ugyanakkor a bitcoin mozgási indexe 4% alatt állt be, így a vezető kriptopénz is stabilizálódni látszik.  
Az Ethereum hálózata a megszokott módon néz ki, a bányászás még több mint egy évig folytatódik, ahogy a fejlesztők egyre halogatják az új konszenzusalgoritmus bevezetését.

Olvastad már? A Cypto.com felfedte világuralmi terveit – ez várható 2020-ban

Az ETH 2.0 körüli vita egyelőre nem ártott a kriptopénz értékének.  
Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép: Solomon Raja

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A milliárdos Telegram-alapító 7 millió dollárt birtokol Notcoinban, ígéretet tett, hogy 100x-ig megtartja

Pavel Durov, a Telegram alapítója nagylelkű adományt kapott a Notcoin nevű Telegram-alapú kattintós játék több mint félmillió játékosától. Ezek a játékosok a játékban lévő érméik egy...

A legjobb altcoin trade-ek a közelgő fellendüléshez

Vendégbejegyzés A kriptopiac egyértelműen erőteljes fellendülés jeleit mutatja, a 2024 eddig bika képet fest. A befektetők és a rajongók egyaránt kíváncsian várják, hogy mely altcoinok vezethetik...

Akash Network (AKT) árfolyam elemzés 05.18.

Prémium Akash Network (AKT) Az Osmosis láncon indított Akash Network 2018 márciusában jelent meg először a kriptopiacon. Ez az AI-projekt a felhőalapú számítástechnika, a felhőszolgáltatások és a...

A Solana (SOL) május végéig elérheti a 200 dollárt

A Solana natív tokenje (SOL) egyre nagyobb teret hódít a kriptopénzpiacon, ma 174 dollárt ért el az árfolyama, ami az elmúlt több mint egy hónap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!