A Szingapúrban zajló BlockShow Asia 2019 rendezvényen a Crypto.com – korábbi nevén Monaco – társalapítója és ügyvezetője, Kris Marszalek bemutatta a cég 2020-as terveit.

Ezek között szerepel egy saját tőzsde indítása, saját fejlesztésű tárcaprogrammal, valamint a saját VISA-kártyájuk elérhetővé tétele az egész világon.

Marszalek a cég mottójával kezdte a beszédét:

„Alapvető emberi jogod, hogy rendelkezz a pénzeddel, adataiddal, identitásoddal.”

A vállalat víziója alapján teljes körű szolgáltatást kívánnak nyújtani az ügyfeleiknek. Céljuk, hogy a kriptopénzek bármely aspektusát egyetlen helyen tegyék elérhetővé – legyen az vásárlás vagy eladás, kereskedés, tőkebevonás, stb. A cég a 2020-as évre vonatkozó teljes ütemtervét bemutatta.

Sajtóinformációk alapján már ismert, hogy a Crypto.com tervezett tőzsdéje rögtön indulás után támogatni fogja a népszerűbb kriptókat. A bitcoin mellett ETH, XRP, LTC, EOS, XLM, MCO, és természetesen USDT is elérhető lesz rajta.

Most az is kiderült, hogy a platform lelke a crypto.com coin, vagyis a CRO lesz. A tulajdonosai különböző kedvezményekben, előnyökben részesülhetnek, többek között kedvezőbb jegyzésű árak, illetve alacsonyabb jutalékok várhatók majd segítségükkel.

Marszalek szerint:

„Nem lesz nehéz bejutnunk a top10 tőzsde közé a következő öt évben. Megvannak a szisztematikus terveink ahhoz, hogy célhoz érjünk.”

A cég emellett az egész világon elérhetővé akarja tenni a saját kibocsátású, kripto-kompatibilis VISA-kártyáját. Az ügyvezető elmondása alapján rövidesen Kanada, Latin-Amerika, az EU, és az ázsiai-csendes óceáni térség összes országában hozzáférhető lesz.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂