A BNB átesett kilencedik havi tokenégetésén, de nem ez az eddigi legnagyobb

-

A világ legnagyobb kriptoplatformja, a Binance bejelentette, hogy befejezte kilencedik tokenégetését, a token fehér könyvének megfelelően. A folyamat során több mint kétmillió BNB token került elégetésre, nagyjából 37 millió dollár értékben.
Ez nagy égetés volt ugyan a BNB számára, de nem a legnagyobb. A legtöbbet a második égetéskor tüntették el, ekkor 1,8 millió binance coin került megsemmisítésre, nagyjából 40 millió dollárt értékben.

Changpenz Zhao (CZ), a platform vezérigazgatója egy blogbejegyzést írt a hivatalos weboldalon, melyben megosztotta gondolatait a témáról, valamint a BNB-token teljesítményéről az idei év harmadik negyedéve során.

 „Ez a szám hatalmas növekedést jelent az elmúlt negyedév során. A fő hozzájáruló tényező az olyan új szolgáltatások megjelenésé volt, mint a tőkeáttételes kereskedés, az egyre több fiat belépési pont, mellyel könnyebben hozzáférhetünk a kriptopénzekhez és számos egyéb szolgáltatás, mely kezd eredményeket hozni.

A vezérigazgató elmondta, hogy a nemrég elindult határidős kereskedelmi platformjuk úgy tűnik, hogy nagyot ugorhat 2019 utolsó negyedévében.
CZ szerint a token értékének növekedése már nem függ a készlet csökkenésétől, értékét nagyrészt a felhasználhatósága adja.
Zhao azt is tisztázta, hogy nem az égetések elvégzéséhez vásárolnak vissza BNB-tokeneket.
A bejegyzés szerint a Binance határidős piaca máris nagyobb forgalommal rendelkezik, mint a hagyományos. A határidős platformok közül itt zajlik a második legnagyobb forgalom, annak ellenére, hogy csak szeptemberben indult.

Az AMB Crypto szerint CZ beszélt a BUSD-ről, valamint arról, hogy a bermudai kormány is elfogadja fizetésekre és adók kifizetésére, emellett a BUSD kereskedelemi párok forgalmát is növelni akarják a platformon.

 „Tényként tudom, hogy azok a hosszú távon győztesek, akik olyan termékeket építenek, amelyeket az emberek használnak, mi pedig ennek fényében szeretnénk továbbhaladni.” 

Olvastad már? A Brave böngésző elérte a 8 millió havi felhasználót

Forrás: cryptodaily.co.uk
Kiemelt kép: Bitcoin BD

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

A Grayscale kifogyott az eladó bitcoinból, fellélegezhet a piac?

A Grayscale Investments GBTC alapja az első pozitív beáramlási napját könyvelte el, miután a Bitcoin ETF-ek bevezetése óta több mint 17,5 milliárd dollárnyi kriptopénzt dobtak...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett. A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!