3 hét oldalazás után a kereskedők szerint beindulhat a bitcoin

-

Három hét oldalazást követően, a technikai elemzők arra számítanak, hogy a bitcoin értéke rövid távon nagyot változhat, amint fontos támaszpontokhoz ér.
Josh Rager kriptoelemző elmondta:

„3 hét oldalazást követően a Bollinger-szalagok kezdenek beszűkülni, így a bitcoin árfolyama nagyot ingadozhat, jó hír, hogy az árfolyam egy hónapja először van a 20 napos MA fölött.”

Annak ellenére, hogy a bitcoin a kitörés jeleit mutatja, nem tudta tartani a kulcsfontosságú, 8450 dolláros támaszszintet. Ez arra utal, hogy egy alacsonyabb támaszszintig zuhanhatunk.
A forgalom nem állt vissza, így medve piac felé haladunk.

Az elmúlt napokban órában a bitcoin árfolyama 8220 dollárról 8460-ra emelkedett egy elhúzó felfelé ívelő mozgással, mely egy 8450 dolláros erős áttörés felé mutat. Ez fontos aktivitási szint volt az elmúlt hetek során.
Amint az árfolyam kicsit is áttörte a 8450 dollárt, hevesen visszautasításra került, így pirosban zárta a napot.
A BitMEX-en, amely a legnépszerűbb tőkeáttétes kereskedelemi platform a kriptokereskedők számára, júliusban a legforgalmasabb napokon több mint 10 milliárd dollár értékben zajlott bitcoinkereskedelem.
Az elmúlt két hónapban a BitMEX forgalma átlagosan napi 2-4 milliárd dollárra csökkent.
A csökkenő forgalom két dolgot jelenthet: vagy nincs annyi kereslet egy bizonyos eszközre, vagy olyan alacsony az eladási kényszer, hogy rövid távon megfordul.
Így az olyan kereskedők, mint DonAlt kihangsúlyozták, hogy ha a bitcoin áttöri a jelentősnek számító, 9500 dolláros ellenállási szintet, akkor az fordulópont lehet a vezető kriptopénz számára.


Cred, egy kriptopénzekkel foglalkozó technikai elemző elmondta:

„Egy kiugrás és visszaesés a csúcson (a 8740-50 dolláros HTF-szint újrapróbálásával) azt eredményezte, hogy az árfolyam nem találta meg a támogatást a fordulóponton, ami szinten tartotta (8430 $). A napközbeni mozgások lefelé ívelnek, mialatt az árfolyam 8430-8500 dollár között mozog.”

Nincs hatás a részvénypiacok felől

Késő szeptemberig az olyan stratégák, mint a Fundstrat Thomas Leeje azt mondták, hogy a bitcoin árfolyama felfelé ível. Ezt az erős alapokkal indokolták, és hozzátették, hogy a részvénypiacok erős visszapattanása a bitcoin értékének emelkedéséhez is vezethet.
Akkoriban azt mondta:

„Szerintem nagy hatása lehet egy döntő kitörésnek a részvénypiacokon. Úgy gondolom, hogyha a részvények új csúcsokon vannak, akkor a bitcoin egy magas rizikójú eszközzé válik.”

Miután az USA és Kína megkötött egy kisebb kereskedelmi egyezményt, az amerikai részvénypiacok visszanyerték lendületüket, a Dow Jones 300 pontot emelkedett egy nekifutásból.
A bitcoinra továbbra sincs kihatással a részvénypiacok szárnyalása, amely arra enged következtetni, hogy növekedhetett az eladási nyomás a piacokon.
Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzok magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjeleno írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfeleloségét csak az adott befekteto személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések elõtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjeleno esetleges hibákért téves információkból eredendo anyagi károkért a kriptoworld.hu felelosséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!