„Soha többé FUD” – üzente Charlie Lee a Litecoin születésnapján

-

A világ hatodik legnagyobb kriptoeszközének is születésnapja volt a hétvégén. 2011. október 7-én a Githubon adták ki a Litecoint, illetve annak nyílt forráskódú kliensét. Pár nappal később – október 13-án – elindult az LTC hálózata.
Mára nyolcéves lett és számtalan egyéb kriptoeszközt túlélt – mégis aránytalanul sok támadás éri.

Ne is törődj a támadásokkal

Charlie Lee, a Litecoin megalkotója tegnap a Twitteren ünnepelte alkotásának nyolcadik születésnapját. A reakciók azonban nagyrészt még több támadásból és gyűlöletből álltak.
Ezeket főleg bitcoinmaximalisták és kriptopénzeket támadók írták. Az ilyen emberek száma jelentősen növekedett az elmúlt éven során.

„Már 8 éve folyamatosan fut a Litecoin hálózata, szünetmentesen. Ez idő alatt 500 000 000 000 dollár értékű litecoin cserélt kezet.”


Ez a szám nem tükrözi a valós fiat értékét, ugyanis a tranzakciók nagy része különböző blokkláncok között zajlott. Ennél nagyobb probléma, hogy Lee és az alapítvány számos támadást kapott, mivel egyes hírek szerint elfogyott a pénzük, és hamarosan csődöt jelentenek.
A múlt héten a Trustnodes írta meg, hogy a Litecoin Foundation bevétele tavaly még több mint egy millió dollár volt. Idén ehhez képest csak 70 000 dollár. Azt állították, hogy a projekt egyetlen jövedelemforrása a pólóeladásokból érkezett.
Október végén egy drágának tűnő Litecoin-csúcstalálkozót tartanak, hogy felélesszék a projekt iránti érdeklődést.
Abban reménykednek, hogy az olyan neves előadók, mint Ron Paul, Anthony Pompliano, Mati Greenspan és természetesen Charlie Lee majd tisztázza a támadások egyes pontjait.

Nem mentünk csődbe

A csődről érkező kommentekre a következőt reagálta Lee:

„Nincs közel a csődeljárás. Ne hallgassunk a bugyuta támadásokra és hazugságokra. Még két évre elég pénzünk van.”

A Litecoin azok között az altkoinprojektek közt lehet, melyek bevétele idén jelentősen alacsonyabb, mint 2017-ben vagy 2018-ban. Az egész kriptopiac még mindig 70%-kal alacsonyabb szinten van a csúcshoz képest – nem sok altkoin sem úszta meg a vérengzést.
Az emberek legnagyobb baja a litecoinnal, hogy Charlie Lee a csúcson eladta készleteinek nagy részét, így egymaga finanszírozni tudná az alapítványt abból a rengeteg pénzből, amit így megkeresett.
A születésnapi üzenetnek emellett van egy átható üzenete is – a bitcoin mellett ezüstnek minősülő kriptopénz már 8 éve jelen van, mialatt számtalan egyéb koin jelent meg és tűnt el.

Olvastad már? Ha a bitcoin beesik, a teljes kriptoipar elbukik

Még mindig a hatodik legnagyobb kriptoeszköz összértéke szerint, és nem valószínű, hogy az elkövetkezendő évek során ez megváltozna.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napod! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan befolyásolhatja az FTX az ETH jövőbeli ármozgásait?

Az Ethereum (ETH) nemrég átlépte a 3200 dolláros határt, optimizmust keltve a tulajdonosok körében. A kedvező lendület mögött azonban potenciális kihívások lappangtak, az adatok olyan érdekes...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!