Max Keiser: az altjelenségnek vége, a tőke a bitcoinba áramlik

-

Az amerikai rádiós személyiség és ismert bitcointámogató Max Keiser legújabb CNBC-interjújában elmondta, a kriptopénzek ralija nem fog kiterjedni a másérmékre.
Ahogy Keiser fogalmazott, a kriptoszféra fejlődésével, a Segwit-protokoll és a Lightning Network használatával az emberek egyre jobban jobban megértik, hogyan használható a bitcoin értéktárolásra a főláncon kívül történő skálázás segítségével.

Ez viszont arra fogja késztetni a kriptotulajdonosokat, hogy javaikat a legbiztonságosabb blokkláncra, a bitcoinéra mozgassák át.
Ha ez tovább folytatódik, az altcoinok teljesen el fognak értéktelenedni, vagy akár meg is szűnnek, amennyiben a tőke a bitcoinba áramlik.
Ezzel magyarázza, hogy a bitcoin jelenlegi, 60%-os piaci dominanciája akár 80-90%-ig nőhet – állítása szerint így véget fog érni az altcoinjelenség.
Peter Brandt, író és veterán kereskedő szintén azt prognosztizálta, hogy a bitcoin tovább emelkedik, illetve hogy ennek az előnyeit az altcoinok nem fogják élvezni.

A legutóbbi, 2017-es bika ciklussal ellentétben a bitcoin menetelése nem lesz hatással a másérmékre. Úgy véli, hogy „sok kriptohívő várja, hogy az altok is emelkedjenek majd – de csalódni fognak”.
Múlt héten írtunk róla, hogy Naeem Aslam, a ThinkMarket elemzőjének jóslata szerint a bitcoin 60 és 100 ezer dollár közötti árfolyamig nőhet a következő bikafutam során.
Érvelése szerint a 20 000-es ár átlépése után a konzervatív hangvétel izgatottba fog fordulni. A várakozások 50 000, majd annak áttörése esetén 100 000 dollár lesznek.

Olvastad már?  Az IMF szerint digitális valutákat indíthatnak a központi bankok

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Vip Crypto Signals

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!