„Funkcionális” Bitcoin-karórát indít a svájci Franck Muller óragyártó

-

A svájci Franck Muller luxusóragyártó korlátolt számban megjelenő „Encrypto” nevű karórát dob piacra, melyet a „világ első funkcionális Bitcoin-karórájának” neveznek.
A termék, melynek óralapján szerepel a bitcoin logója és az első Bitcoin-cím QR kódja, a Regal Assets kriptokereskedő platform közreműködésével jött létre.

Az óra számlapján egy lézerrel bevésett publikus tárca QR-kódja kap helyet, melyre utalhatunk bitcoint, illetve ellenőrizhetjük annak egyenlegét.
A Regal Assets szerdai bejelentése szerint egy mellékelt pendrive-on kapjuk meg a tárcához tartozó privát kulcsokat.
A „deep cold storage” tárca egy „offline generált, nem determinisztikus TRNG-t (true random numbers generated – valóban véletlenszerű számokat) alkalmaz, melyeket nem lehet feltörni” a bejelentés szerint.
Az Encrypto jelenleg elérhető online, valamint a Franck Muller Dubai plázai áruházában kapható.
A fizetési módok között szerepel a bankkártya, a banki utalás és a bitcoin.
Összesen 500 darab ilyen férfi és női karóra kerül értékesítésre. Áruk egyenként 10 000 és 60 000 dollár között mozog a gyártó weboldala szerint. Egyes darabokon nemesfémek és gyémántok is helyet kapnak az óra mutatóján és keretén.

A Franck Muller a jövőben az ether (ETH) és a másik „top öt érme” óráját is szeretné készíteni. Ezek között szerepel a Ripple is.
Korábban az A. Favre & Fils luxuskaróra-gyártó is bejelentette, hogy olyan kézműves mechanikus órát szeretnének létrehozni, melyben beépített kriptotárca van.
Az óra nagyjából 102 000 – 153 000 dollárba fog kerülni, ez az egyes órák alapanyagaitól függ majd.

Olvastad már? Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

Forrás: coindesk.com
Kiemelt kép: prnewswire.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! ?

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!