Így vélekednek a fintech szakértői az árfolyam jövőjéről

-

Tíz prominens fintechszakértő osztotta meg bitcoin-árelőrejelzését a Finder.com-on, és mindannyian egyetértenek abban, hogy 2019 végére a 9500 dolláros árfolyam fölött zárunk.

Olvastad már? Szerezz MicroCoint hozzászólásokért – Kriptoworld – MicroCoin együttműködés

A szakértők bika piacot várnak

Az egyesült államokbeli elemzőportál 10 fintech szakértőt kérdezett meg, többek között a BitBull Capital, az Arca, és a Blocktoken vezetőit, gondolataikról és előrejelzéseikről 13 kriptopénzzel kapcsolatban – köztük a tíz legmagasabb piaci kapitalizációval rendelkezővel is.
A résztvevők az EOS, Binance Coin és a Tron esetében voltak a legoptimistábbak, ezeknek rendre 727%, 459%, valamint 449% emelkedést jósoltak.

Mikor szóba került, hogy a jelenlegi piaci helyzetben az átlagos befektetők számára jó-e a kriptopénz-befektetés, tízből öten egyetértettek abban, hogy a mostani időszak megfelelő egy kisebb adag vásárlására a portfólióba.
Közülük négyen azt is biztosra veszik, hogy a következő bikafutás esetében a bitcoin ára meg fogja haladni a 20 000 dolláros mindenkori legmagasabb árát.
A megkérdezettek fele hiszi, hogy a következő felfelé ívelő időszak a 2017-eshez hasonlóan fog végződni.
Többségük szerint a jelenlegi parabolikus felfutás szépen el fog csendesedni, ennek ellenére általános vélekedésük, hogy év végére elérjük a 9659 dolláros árfolyamot.
Joe Raczynski, az egyik résztvevő elemző szerint:

A bitcoinnal egy új periódusba léptünk. Sok intézményi szereplő nyilvánosan kijelentette, hogy végzett a kísérleti jellegű tevékenységével ebben az iparágban, amely igaz is lehet, bár néhány más befektetési alap tovább folytatja a vásárlást ebben a csökkent volumenű időszakban is.

Néhány másérme felülteljesítette a bitcoint az év eddigi részében

Meglepő módon Jimmy Song, a Blockchain Capital szakértője alacsonyabb, 5901 dolláros árfolyamot vár 2019 végére, és magyarázatában rávilágított néhány különbségre a bitcoin és más kriptók között. Ahogy mondja, „a bitcoinra már máshogy néz, mint a többi, különböző kriptoeszközre”.
Eközben Sarah Bergstand, a BitBull Capital egyik vezetője 3000 és 5000 dollár közötti oldalazást vár a következő hónapok során a bitcoin árfolyamától.
A felmérés eredményéből az látszik, a résztvevők többsége a Cardano (ADA) 14 centes tetőzésére fogad 2019-ben, valamint kifejezetten bizakodóak az EOS esetében.
Brenden Markey-Towler (RMIT Blockchain Innovation Hub) előrejelzése alapján :

„ahogy az EOS forgalma, a NEO és az Ethereum mellett a következő generációs konszenzus-algoritmusok felé fordul, gyanítom, hogy az intézményi technológiaként való felhasználási ütemük növekedni fog, amelyet az ár is követni fog”.

A Stellar Lumens (XLM) várhatóan eléri a 18 dollárcentet év végére, és a csoport optimista előrejelzése alapján a TRON és az XRP 15, valamint 44 centen zárja majd az évet.

A Finder 2018 januárja óta szervezi meg a Bitcoin Predikció Panelt, az érdeklődő befektetők az alábbi linken érhetik el a részletes, havi elemzéseket.
Egyetértesz ezekkel az árfolyamjóslatokkal? Oszd meg velünk a gondolataidat kommentben!
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!