82 millió dollár értékben vásárolt bitcoint a MicroStrategy

-

A MicroStrategy bitcoinvagyonának értéke több mint 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,2 milliárd dolláros nyereséget jelent a 2020 augusztusában történt első vásárlás óta.
A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég 1434 bitcoinnal gyarapította a vagyonát – 57.477 dolláros átlagáron vásárolta meg a kriptoeszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez csütörtökön benyújtott jelentés szerint a MicroStrategy november 29. és december 8. között 1434 bitcoint (BTC) vásárolt nagyjából 82,4 millió dollárért, így a teljes állománya 122.478 BTC.
A mostani vásárlással a MicroStrategy bitcoinvagyonának értéke több mint 5,9 milliárd dollárt tesz ki, ami több mint 2,2 milliárd dolláros nyereséget jelent.


A MicroStrategy a 2020 augusztusában történt 250 millió dolláros kezdeti bitcoin-befektetése óta több milliárd dollár értékben vásárolt már bitcoint külön vásárlások során, a vállalat készpénzállományának felhasználásával, valamint az intézményi vevőknek szóló zártkörű ajánlatok keretében történő átváltható elsőbbségi kötvények kibocsátása mellett.
Bár vannak olyan esetek, amikor az üzleti intelligenciával foglalkozó cég a mélyponton vásárolt, néhány vásárlás a 2021 eleji árfolyam-emelkedéskor történt, amikor a BTC ára több mint 50.000 dollárt ért.

A Cointelegraph Markets Pro adatai szerint a bitcoin ára a cikk megjelenésekor 48.684 dolláron állt, miután az elmúlt 30 napban több mint 25%-ot esett az értéke.
A kriptoeszköz 50.000 dollár közelében mozog azóta, hogy december 3-án a 42.000 dolláros szintre süllyedt.

Olvastad már? A defi decentralizációja csak illúzió a Nemzetközi Fizetések Bankja szerint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!