5 legforróbb kripto, amit a héten érdemes megvenni a portfóliónkba

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a közelmúltban jelentős lendületet vett, 1,18 milliárd dollár áramlott a digitális eszközpiacra, nagyrészt egy spot Bitcoin ETF elindításának köszönhetően.

Ez a befektetési hullám nem múlta felül a 2021-es Bitcoin határidős ETF által felállított rekordot, de a kereskedési volumen jelentős növekedését jelentette, elérve a rekordot jelentő 17,5 milliárd dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A beáramlások élén a Bitcoin állt, de más kriptovaluták, például az Ethereum, az XRP és a Solana is profitáltak belőle. Ezeknek az ETF-eknek a bevezetése várhatóan jelentősen befolyásolja majd a szektorban a lakossági befektetéseket.

A jelentős pénzbeáramlással és az ETF-ek piacra lépésével egyes kriptovaluták rekordszintű nyereséget könyvelhetnek el az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Éppen ezért készítettünk egy listát a hat legjobban teljesítő kriptovalutáról, amelyeknek ezen a héten esélyük van a növekedésre.

Az 5 legmenőbb trendben lévő kripto, amit érdemes megvenni a portfóliójába ezen a héten

  • ScapesMania: Egy ígéretes új projekt előértékesítésben, amely kedvezményes áron kínál korai támogatási lehetőséget.
  • Cardano (ADA): Hullámzó tendenciát tapasztal, jelentős áremelkedés lehetőségével.
  • Chainlink (LINK): Erős növekedést mutat, potenciális ellenállási kihívásokkal szemben.
  • Cosmos (ATOM): Szembenéz a piaci változásokkal a javasolt inflációs ráta módosítások miatt.
  • Sei (SEI): Fenntartja a bikás piaci hangulatot, potenciális felfelé irányuló mozgással.
  • Aptos (APT): Kritikus fordulóponton van egy jelentős token feloldó esemény miatt.

ScapesMania: Egy feltörekvő csillag felfedezése.

A ScapesMania megkülönböztető játék-ökoszisztémaként tűnik ki, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptórajongók figyelmét magára vonzza.

Innovatív alapkoncepciójával és a korai elfogadók számára nyújtott vonzó ösztönzőkkel a ScapesMania gyors emelkedést tapasztal az előértékesítés során.

A projekt eddig lenyűgöző 4 393 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közönség és a kiskereskedelmi szektorból.

kripto

 

Betekintés az előértékesítésbe

Az előértékesítésben való részvétel lehetőséget kínál a kripto rajongóknak, hogy felfedezzenek és potenciálisan megszerezhessenek egy új érmét a hivatalos megjelenés és tőzsdei bevezetés előtt.

Lehetőséget kínál arra is, hogy sokat spóroljanak a tokeneken, mivel kedvezményes áron vásárolhatják meg azokat.

A folyamatban lévő ScapesMania előértékesítés egyre nagyobb lendületet vesz, és egy korlátozott ablakot kínál a rajongóknak, hogy 25%-os kedvezménnyel szerezzenek tokeneket.

A bevezetés utáni, érménkénti 0,01 dolláros árral a korai befektetők nagyot spórolhatnak és jelentős hozamot realizálhatnak.

Standout jellemzők

A ScapesMania segítségével a kripto rajongók bekapcsolódhatnak a virágzó casual játékiparba, és hasznot húzhatnak belőle.

A decentralizált autonóm szervezeti (DAO) irányítási struktúrával rendelkező token tulajdonosok aktívan alakítják a projekt irányát a döntő fontosságú döntésekről való szavazással.

A díjnyertes csapat által épített ScapesMania nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és sikeresen átesett neves biztonsági cégek auditjain.

Az akár 107%-os vásárlási bónuszok, a token-tulajdonosoknak nyújtott ösztönzők és a tőzsdei bevezetés utáni várható nyereség hozzájárulnak a projekt vonzerejéhez.

Ígéretes kilátások

Lássuk, miért válhat a ScapesMania a 2024-es és az azt követő évek egyik legjobb választásává:

  • Növekvő piac: A ScapesMania a virágzó alkalmi játékipart csapolja meg, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt.
  • Növekvő elővásárlási számok: A ScapesMania az 5 000 000 dolláros előértékesítési összeghez közeledve jelentős vonzerőt mutat a kriptoközösségen belül.
  • Láthatóság és likviditás: A ScapesMania a tőzsdei platformokra való felvételre való felkészüléssel a láthatóság és a likviditás növekedésére készül, ami elősegíti a várható növekedést.

A robusztus tokenomikával, a szakasz-specifikus bónuszokkal és a tulajdonosok jutalmaival a ScapesMania potenciálisan meggyőző és fenntartható vállalkozásként mutatkozik be.

Stratégiai lépésnek bizonyulhat, ha még a projekt tőzsdére kerülése előtt bekapcsolódunk.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

kripto

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a YAW479 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amely az egész kripto közösség irigységére válhat. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Cardano (ADA): A potenciális kitörésen való navigálás

A Cardano (ADA) a közelmúltban egy potenciális emelkedő trend jeleit mutatta.

Miután 2022 novembere óta egy horizontális tartományon belül kereskedett, a Cardano (ADA) 2023 októberében kitörést tapasztalt, és decemberben 0,68 dolláron új éves csúcsot ért el.

Az ezt követő csökkenés ellenére a Cardano (ADA) visszapattant, ami bikás hangulatot jelez.

A heti Relative Strength Index (RSI) vegyes jeleket mutat, ami rejtett bikás divergenciára utal, ami a jelenlegi trend folytatódását jelentheti.

A Cardano (ADA) ármozgását jelenleg a csökkenő ellenállási trendvonalból való kitörési kísérlete befolyásolja.

A technikai elemzés, beleértve az Elliott-hullám elméletet is, azt sugallja, hogy a Cardano (ADA) a 2023 júniusában kezdődött emelkedés utolsó hullámában van.

Az ellenállási trendvonalból való kitörés jelentős áremelkedést eredményezhet, ami potenciálisan elérheti a 0,80-0,90 dollár közötti ellenállási szinteket.

A Cardano (ADA) árfolyamának jövője attól függ, hogy képes lesz-e kitörni a jelenlegi ellenállásból. Siker esetén a Cardano (ADA) 55%-os emelkedést láthat a következő ellenállási szintekig.

Azonban egy 0,46 dollár alatti esés érvénytelenítené ezt a bikás előrejelzést, ami potenciálisan 0,40 dollár felé történő csökkenéshez vezethet.

A piaci hangulat óvatosan optimista, egyes elemzők parabolikus emelkedést jósolnak a 0,60-0,70 dolláros tartományból való kitörés után.

Chainlink (LINK): Felfelé irányuló mozgásra felkészülve

A Chainlink (LINK) lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt hónapban, a december vége óta tartó korrekció ellenére.

Az elemzők egy erős keresleti zónát azonosítottak a LINK számára 14,8 és 15,2 dollár között. A korlátozott ellenállással a Chainlink (LINK) jó helyzetben van a potenciális növekedéshez a 20 dolláros szint felé.

A Chainlink (LINK) árfolyam-rallye a 15,55 dollárnál, a 16,69 dollárnál és a 16,92 dollárnál található kulcsfontosságú ellenállási szintekkel szembesül.

Ezen szintek leküzdése szabaddá teheti az utat a 20 dollár felé. Ugyanakkor egy árkorrekció esetén a Chainlink (LINK) nem rendelkezik jelentős támfalakkal, az első támaszszint 14,22 dollár körül van, a további támaszok pedig 13,31 és 11 dollárnál.

A Chainlink (LINK) árfolyamának jövőbeli iránya egyensúlyban van a bikás lendület és a potenciális eladási nyomás között.

Egy tartósan emelkedő trend esetén a Chainlink (LINK) elérheti a 20 dolláros szintet, de egy árkorrekció esetén az árfolyam tesztelheti az alacsonyabb támaszszinteket.

A Chainlink (LINK) ökoszisztéma növekedése a kulcsfontosságú mutatókban, beleértve a piaci kapitalizációt és a bevételt, növeli az optimista kilátásokat, bár a közelmúltbeli nyereségcsökkenés óvatosságra int.

Cosmos (ATOM): Az inflációs ráta kiigazítására vonatkozó javaslat

A Cosmos (ATOM) fejlesztői azt javasolták, hogy a Cosmos (ATOM) minimális inflációs rátáját 0%-ra csökkentsék.

A jelenlegi inflációs ráta 7% és 20% között van, és a javaslat célja, hogy más blokkláncmodellekhez igazodjon azáltal, hogy potenciálisan átcsoportosítja a feltörekvő fogyasztói láncok protokollbevételeit a Cosmos (ATOM) stakerekre.

A Cosmos (ATOM) inflációs rátájának csökkentésére irányuló javaslat vitákat váltott ki a közösségen belül.

Aggályok merültek fel a Cosmos (ATOM) stakerekre és a teljes ökoszisztéma tokenomikájára gyakorolt lehetséges hatással kapcsolatban.

A Cosmos (ATOM) több mint 60%-a jelenleg stake-elt, és a javaslat kimenetele befolyásolhatja a token piaci dinamikáját.

A Cosmos (ATOM) inflációs rátájának csökkentésére vonatkozó döntés jelentős hatással lehet az árára és a staking vonzerejére.

Az alacsonyabb inflációs ráta vonzó lehet a hosszú távú tulajdonosok számára, de elriaszthatja a jelenlegi stakereket is.

A közösség reakciója és a javaslat kimenetele döntő fontosságú lesz a Cosmos (ATOM) jövőbeli árpályájának meghatározásában.

Sei (SEI): Bika kilátások és árfolyam-konszolidáció

A Sei (SEI) erősen bikás kilátásokat mutatott a magasabb időkeretű grafikonokon.

A token jelentősen emelkedett a decemberi mélypontról, és január elején érte el a csúcsot.

Némi visszalépés ellenére a Sei (SEI) iránti kereslet továbbra is erős, és a piaci hangulat továbbra is bikás.

A Sei (SEI) jelenleg egy tartományon belül kereskedik, a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szinteket a napos grafikonon azonosították.

A piaci struktúra bikás, és az RSI ehhez a hangulathoz igazodik. A token konszolidálódik, ami arra utal, hogy hamarosan felfelé tolódhat.

A Sei (SEI) jövőbeli ármozgását befolyásolhatja a konszolidációs fázis, a kulcsfontosságú támaszszinteken pedig potenciális vételi lehetőségek nyílhatnak.

A határidős piaci szereplők buzgósága bikás meggyőződésre utal, de ez egy elhúzódó konszolidációhoz is vezethet, hogy a túlbuzgó kereskedőket lerázza.

Az 1 dollár felé és azon túl is lehetséges a mozgás, de a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük és megfelelő kockázatkezelést kell alkalmazniuk.

Aptos (APT): Token feloldás és piaci reakció

Az Aptos (APT) több mint 24 millió tokent fog feloldani, ami a forgalomban lévő kínálat több mint 8%-át teszi ki.

Ez a feloldási esemény jelentős, mivel további eszközöket hoz forgalomba. A token napi volumene figyelemre méltó emelkedést mutat, a közelmúltban az elmúlt több mint öt hónap legmagasabb volumenét regisztrálták.

Az Aptos (APT) árfolyama ingadozott, a közelmúltban visszaesések után fellendülések következtek.

A token azonban nehezen tudta fenntartani a nyereséget, amit a napi időkeret diagramjának egymást követő veszteségei jeleznek.

A jelenlegi árcsökkenés az Aptos (APT) közel került ahhoz, hogy az RSI semleges vonala alá kerüljön, ami a bullish trend gyengülését jelzi.

A közelgő feloldási esemény kérdéseket vet fel az Aptos (APT) volumenére és árfolyamtrendjére gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Bár a jelenlegi várakozások optimisták, az extra tokenek forgalomba hozatala befolyásolhatja a piaci dinamikát.

Az Aptos (APT) jövőbeli ármozgása attól függ majd, hogy a piac hogyan nyeli el a további kínálatot, és hogy a token meg tudja-e tartani a bikás lendületét az esetleges eladási nyomás közepette.

Következtetés

A kriptopiac jelenleg jelentős fellendülést él át, a digitális eszközökbe történő figyelemre méltó 1,18 milliárd dolláros beáramlással, amelyet nagyrészt egy spot Bitcoin ETF bevezetése hajtott.

Ez a fejlemény 17,5 milliárd dolláros rekord kereskedési volumenhez vezetett, ami egy erős és érlelődő piacot jelez.

E pozitív tendencia közepette hat kriptovaluta emelkedett ki a legesélyesebbek közül.

A jelenlegi piacon úgy tűnik, hogy valószínűleg a ScapesMania, az innovatív játék ökoszisztéma lesz az, amely valószínűleg figyelemre méltó növekedést fog tapasztalni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!