Ordinals (ORDI) technikai elemzés 01.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ordinals (ORDI)

Az Ordinals (ORDI) árfolyama közel két hete konszolidációs szakaszban van.

Az emelkedő lendületes mutatók megerősítik ezt a bikás kilátást, és arra utalnak, hogy az ORDI tulajdonosai valószínűleg nyereséget tapasztalhatnak.

Az ORDI árfolyama felkészült a magasabb szintre való áttörésre

Az ORDI árfolyama január 2-án 92,29 dollárnál lokális csúcsot állított fel, majd a következő 24 órában 32%-ot esett.

Mivel a vevők oldalazva megvették a dipet, az altcoin megpróbált talpra állni, de konszolidációba csúszott, és egy felszálló háromszög felállást alakított ki.

Január 3. óta az ORDI árfolyama öt egyenlő csúcsot és négy magasabb mélypontot produkált. Ezen kilengési pontok összekapcsolása trendvonalak segítségével egy felszálló háromszög felállást mutat.

Ez a technikai formáció 13,56%-os kitörési rallyt jósol, amelyet az első swing magas és swing alacsony közötti távolság mérésével kapunk a kitörési pontig.

Az ORDI árfolyamához a 75,35 dollárnál lévő vízszintes ellenállási szint döntő átfordulására van szükség.

Ezt a vételi jelzést valószínűleg egy gyors, volatilis 13,65%-os rally követi a 85,67 dolláros elméleti célpontig.

Ez a rövid távú bikás kilátás nagyobb hozamot hozhat, különösen akkor, ha az ETF-áramlások a Graysacle GBTC visszaváltásának szünetelését mutatják az új tőke beáramlásával.

Ez a fejlemény, amely eleve bikás az egész kripto ökoszisztéma számára, valószínűleg a BTC-hez kapcsolódó altcoinok, mint az ORDI, a Bitcoin Cash (BCH), a Bitcoin SV (BSV) és mások rallyt okozna.

Ebben az esetben az ORDI ára a 85,67 dolláros küszöb átlépése után a 100 dolláros pszichológiai szintet jelölheti meg.

Másrészt, ha az ORDI árfolyam a 70,86 dolláros támaszszint alá törik, és négyórás gyertyás zárást produkál a felszálló háromszög hipotenúzája alatt, az egy alacsonyabb mélypontot hozna létre, és érvénytelenítené a bikás tézist.

Ez a fejlemény további eladási nyomást jelentene, ami az ORDI árfolyamát 6,34%-kal lejjebb küldené a következő kulcsfontosságú támaszszintre, a 66,37 dolláros szintre.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!