Fetch.ai (FET) technikai elemzés 01.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai (FET) árfolyama az elmúlt hetekben masszív volatilitást regisztrált masszív gyertyákkal, mivel az AI kriptopénz érmék ágazata is reagált a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) hullámára.

A volatilitás azonban nőtt, ahogy a hálózat mainnet frissítésének visszaszámlálása közeledett, és most a „sell the news” játék a FET-tulajdonosok számára egy sikeres végrehajtás után lehet, hogy beindul.

A Fetch.ai hálózat befejezte a mainnet frissítését, a jóváhagyók a szavazati jog kétharmadával konszenzusra jutottak.

Ez január 15-én 15:00 óra körül történt a 14,699,873-as blokk magasságában.

A frissítési folyamat megkönnyítése érdekében a Binance tőzsde egy órával a frissítés előtt felfüggesztette a FET tokenek be- és kifizetését.

A 0,1989 és 0,7958 dollár közötti piaci tartományból mérve a Fetch.ai árfolyama a Fibonacci-szint támasza felett ül 0,6681 dollárnál.

Azonban kemény ellenállással szembesül a Bollinger indikátor középvonala miatt 0,6857 dollárnál, amelyet a 25 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) megerősít 0,6787 dollárnál.

Az ezen blokádokból eredő eladási nyomással, amely a FET-re nehezedik, a Fetch.ai árfolyama valószínűleg összeomlik.

Eközben mind az Awesome Oscillator (AO), mind a Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatók a negatív tartományban vannak, ami ténylegesen a FET árára gyakorolt medvés húzásra utal. Ez kiemeli a medvés kilátásokat.

Ha a nyereség könyvelése következik be, a Fetch.ai ár csökkenhet, elveszítve a támogatást az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) középvonala miatt 0,6336 dollárnál, mielőtt a Bollinger-mutató alsó sávját 0,6262 dollárnál címkézné.

A legrosszabb esetben a Fetch.ai árfolyama egy lépéssel lejjebb kerülhet, hogy a legkritikusabb Fibonacci-szintet, a 61,8%-os 0,5678 dolláros szintet jelölje meg, amely alatt az ár a fennálló bikás kilátások érvénytelenítését kockáztatja az 50%-os Fibonacci-szint átlépésével, 0,4974 dollárnál.

Ezzel szemben a Relative Strength Index (RSI) közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy vételi jelzést hajtott végre, a jelzővonal (sárga sáv) fölött haladva. A kereskedők, akik ezt a figyelmeztetést figyelembe veszik, katalizálhatják a Fetch.ai árfolyamának hosszabb emelkedését.

A megnövekedett vételi nyomás lehetővé teheti a Fetch.ai árfolyam számára, hogy áttörje a középvonal és a 25 napos EMA miatt az ellenállást a 0,6857 dollár, illetve a 0,6787 dollár szinteken.

Ezen akadályok támogatássá történő átfordulása a FET árát a Bollinger indikátor felső sávjához, a 0,7454 dollárhoz vezetheti, vagy egy nagyon bikás esetben a FET-et a piaci tartomány kitöltésére küldheti a 0,7958 dollárnál.

Egy ilyen lépés 15%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek felett.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!