3500 új alkalmazottat keres a Revolut a Visával kötött üzleti megállpodást követően

-

Terjeszkedik a Revolut fintech alkalmazás, 3500 új alkalmazottat keresnek, hogy versenybe szálljanak a Visával. A kihívó bank egy kriptobarát alkalmazással is rendelkezik, amely sokak számára teszi elérhetővé a tőzsdeszolgáltatásokat.

A Revolut 2020-ban Japánba, Brazíliába és az USA-ba terjeszkedik

A Revolut fejlett és fejlődésben lévő piacokra is terjeszkedik, nemrég felerősítette közösségi médiában folytatott kampányát, hogy új ügyfelekhez jusson.

„Jelenleg 1500 alkalmazottunk van, jövő nyárra úgy tervezzük, hogy ez a szám 5000 körül lesz.” – mondta Nikolay Storonsky, a Revolut társalapítója.

A fizetési alkalmazás szeretne Európán és Ausztrálián túlra terjeszkedni, ahol már kiépítette elsődleges piacát, az USA-ban, Japánban, Brazíliában és Oroszországban szeretné folytatni.

A Revolutot agresszív nyomulással vádolják, leginkább a személyes meghívási linkek miatt. Annak ellenére, hogy terjeszkedni szeretne, a cégnek regionális szabályozásokkal kell szembenéznie.

Az alkalmazás végtelen hozzáférést biztosít a kriptoeszközökhöz

A Revoluton jelenleg elérhető néhány kiválasztott kriptovaluta, köztük a bitcoin, az ether, a litecoin, az xrp és a bitcoin cash. Az újabb országokban azonban további nehézségek adódhatnak.
Az Egyesült Államok, Brazília és Japán általánosságban kriptobarát régiók, azonban szigorú előírásaik vannak az ügyfélazonosítással kapcsolatban.
A kriptopénzek lehetőségei korlátozottak, a felhasználók csakis egyéb Revolut felhasználóknak küldhetnek kriptót.


A fintech alkalmazások elérhetővé teszik a láncon kívüli kriptotranzakciókat, de nem rendelkeznek egy teljes kriptotárca minden funkciójával. A Revolutot azonban felelősségre vonhatják, ha elérhetővé tenné a hálózatán kívüli tranzakciókat.

A Revolut célja a VISA terjesztése

A fő cél azonban a VISA terjesztése. A kártyaszolgáltató állítja ki a világon elérhető Revolut kártyák 75%-át.
Egy átlagfelhasználó 1000 eurót tárol a rendszeren, ami 8,74 milliárd dollárt jelent, a Reuters szerint.
Összehasonlítva a nagy bankokkal, ez elenyésző összeg, emellett a fintech alkalmazások korlátozva vannak a nagy pénzek mozgatásában. Azonban a gyors fizetések, alacsony költségek, pénzkezelési eszközök és a befektetési lehetőségek az egyik legvonzóbb alkalmazássá tették a Revolutot.
Azonban sokan kritizálják a céget a nem megfelelő ügyfélszolgáltatás miatt. Vizsgálták azt is, hogy megfelel-e a szankcióknak, és átlátható-e a nemzetközi tevékenységet illetően.

Olvastad már? A BitMEX vezérigazgatója szerint Satoshi valójában meghalt

A Revolut azért is kritikát kapott, amiért csak olyan emberek számára kínálnak munkalehetőséget, akik agresszíven terjesztették meghívási linkjüket.
Magyar fórumokon ezen felül egyre több olyan hangot hallani, amely a Revolut méltánytalan bánásmódjáról tanúskodik. Erről azonban későbbi cikkünkben részletesebben is írunk majd.
Forrás: bitcoinist.com
Kiemelet kép: Revolut

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!