A Binance-t hirdette a spanyol labdarúgó – nem tetszik a szabályozónak

-

Andres Iniesta labdarúgó legenda Binance promóciós posztja eddig több mint 270.000 kedvelést gyűjtött össze az Instagramon.
Egy jelentős spanyol pénzügyi szabályozó hatóság figyelmeztetést adott ki Andres Iniestával futballsztárral kapcsolatban, amiért az a Binance kriptopénzváltót népszerűsíti.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Iniesta, a Barcelona és a spanyol válogatott középpályása a Binance-t népszerűsítette közösségimédia-profiljain az Instagramon és a Twitteren.
November 24-én Iniesta több olyan képet is posztolt, amelyen egy laptop mellett ül, amelyen a Binance honlapja látható a képernyőn, valamint egy olyan okostelefont tart a kezében, amelyen több fontos kriptopénz, köztük a Bitcoin (BTC) és a Binance Coin (BNB) tükröződik.


A cikk írásakor Iniestának több mint 38 millió feliratkozója van az Instagramon és több mint 25 millió követője a Twitteren.
Az Instagram-poszt a közzététel időpontjában több mint 270.000 kedvelést gyűjtött össze.

A spanyol értékpapírpiaci szabályozó hatóság, a Nemzeti Értékpapírpiaci Bizottság (CNMV) körülbelül 12 órával azután, hogy Iniesta közzétette a posztot, a Twitteren figyelmeztette a játékost a kriptobefektetési kockázatokra.
A CNMV 2021 februárjában kiadott szabályozói nyilatkozatát idézve hangsúlyozta, hogy a befektetőknek megfelelően kell tájékozódniuk a kriptóról és annak kockázatairól, mielőtt befektetnek és pénzügyi tanácsot adnak.

„Üdvözlöm Andres Iniesta, a kriptoeszközök jelentős kockázatokat hordoznak, mivel nem szabályozott termékek”írta a CNMV.


Nem tűnik tisztázottnak, hogy Iniestának ajánlottak-e valamilyen honoráriumot a Binance népszerűsítéséért.

Olvastad már? Az elmezők szerint itt az ideje, hogy meginduljon a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Karloeh Arevalo Mtz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

1,1 millió napi felhasználó a Polygonon: Mi lesz a MATIC következő lépése?

A Polygon (MATIC) lánc 2024-ben nagyobb felhasználói részvételt és likviditási infúziót tapasztalt, ami a szélesebb piacot arra késztette, hogy felfigyeljen rá. A Polygon a stablecoin kínálat...

A kriptovaluták és az online kaszinó oldalak közötti kapcsolat

Vendégbejegyzés Ha összességében tekintjük át a 2020-as évtized internetes trendjeit, akkor szinte egyértelmű, hogy a címbe foglalt két téma egy képzeletbeli listán előkelő helyen szerepelne. Az...

ICP vs. DOGE árfolyam elemzés 03.28.

Prémium ICP vs. DOGE Az Internet Computer (ICP) a múlt héten felülmúlta a Dogecoin (DOGE) teljesítményét, mivel értéke több mint 50%-kal emelkedett a hét nap alatt a...

Ha ezeket a tokeneket most biztosítod, akkor az gyümölcsözővé teheted az altszezont

Vendégbejegyzés A kriptopiacon nagy a várakozás a következő altcoin szezon közeledtével, amely az előrejelzések szerint körülbelül 45 nap múlva kezdődik. Ez a ciklus, amelyet a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!