A Bitcoin (BTC) folytatta a hirtelen árfolyam-csúcsok mintáját november 24-én, amikor a hirtelen lendület egy rövid utazást produkált 57.400 dollár fölé.

Elemző: 2021 még mindig megfelel a bikás mintának

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai azt mutatták, hogy a BTC/USD a szerdai nap folyamán egy ismert tartományban mozgott szeszélyesen.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A pár az elmúlt 24 órában a Bitstampon 57.875 dolláros csúcsokat ért el, ezek azonban nem sokáig tudtak kitartani, mivel a vevők támogatása a 60.000 dolláros ellenálláshoz közeledve folyamatosan fogyott.

Az összességében nem túl inspiráló piaci környezet közepette néhányan megragadták az alkalmat, hogy kiemeljék a 2021 és a korábbi bikapiaci évek közötti folyamatos hasonlóságokat.

A népszerű Twitter-fiók, TechDev a Fibonacci-szintekre és a Bitcoin viselkedésére összpontosított ezek körül – ez az év eddig pontosan megfelelt a szabványos rubrikának.

Ez az elemzés táplálja azt az előrejelzést, hogy a jelenlegi ciklus csúcspontja akár 300.000 dollárnál is lehet.

Korábbi megjegyzéseiben TechDev egyetértett azzal, hogy „majdnem itt az ideje”, hogy a Bitcoin relatív erősségi indexe (RSI) is visszatérjen, és az ár is kövesse.

Kereskedőtársa, Pentoshi eközben megerősítette azt a meggyőződését, hogy a 60.700 dollárt vissza kell szerezni, és tartani kell a hosszú pozíciók megtervezéséhez.

„Eddig az eladók gyengének tűntek az itteni mélypontokon” mondta Twitter-követőinek.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A Zcash túlszárnyalja a tíz legjobb kriptó nyereségét

Miközben a Bitcoin laza játékot játszott, az altcoinok voltak azok, amelyek döntőbb mozgásokat tapasztaltak a szerdai nap folyamán.

Az ether (ETH) 4,7%-os emelkedéssel, 4290 dollárt ért a cikk írásakor, és a piaci tőkeérték alapján a legerősebben teljesített a tíz legjobb kriptopénz között.


A főbb tokenek közül feltűnő kiugró volt a Zcash (ZEC), amely 26%-ot erősödött Barry Silbert, a Digital Currency Group befektetési óriás alapítójának és vezérigazgatójának Twitter-kommentárja után.

A következő potenciális vásárlásairól ismert Silbert szerdán, a legutóbbi kiugrás előtt a Bitcoin árfolyamát is megpróbálta megemelni.

Olvastad már? Ausztrál szenátor: a defi hatalmas lehetőségeket kínál

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.