Nagy lehetőséget teremt Amerikának a kínai kriptotilalom

-

A floridai Miami polgármestere úgy látja, hogy a kínai kriptopénzek visszaszorítása egy olyan „fordulópont”, amely „hihetetlen lehetőséget teremt Amerika számára”.
Mint mondta: „Az ő veszteségük a mi nyereségünk, és Amerika vezetheti és vezetni fogja a jövőt azáltal, hogy tiszta energiát biztosít a Bitcoin-bányászoknak és mindazoknak, akik a Bitcoinra, vagy a Bitcoinnal építenek”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Miami polgármestere úgy látja, hogy az USA profitál a kínai kriptokülönbözetből

Miami polgármestere, Francis Suarez, aki megpróbálja városát a Bitcoin központjává tenni, a kínai kormány kriptoigorításában nagy lehetőséget lát városa és az USA számára:

„A fordulópont most jött el. Ez hihetetlen lehetőséget teremt Amerika számára.”

Suarez a héten kommentálta a kínai szigorítást: „Kína bitcoinbetiltása hatalmas hiba, amelynek hatásait generációkon át érezni fogjuk.  Az ő veszteségük a mi nyereségünk, és Amerika vezetheti és vezetni fogja a jövőt azáltal, hogy tiszta energiát biztosít a Bitcoin-bányászoknak és mindazoknak, akik a Bitcoinra, vagy a Bitcoinnal építenek”.
Miami polgármestere nem az egyetlen politikus, aki úgy látja, hogy Kína kriptók elleni keménykedése lehetőséget jelent az USA számára.

„Kína a kriptók, köztük a bitcoin elleni autoriter keménykedése nagy lehetőség az USA számára, és egyben emlékeztet minket arra, hogy hatalmas strukturális előnyünk van Kínával szemben” – mondta Pat Toomey szenátor.
Patrick McHenry képviselő azt mondta:

„Kína korlátozó döntése tökéletes lehetőséget kínál Amerikai vezető szerepvállalására a kriptopénzek terén”.

Suarez polgármester a hét elején elmondta, hogy aktívan próbálja meggyőzni a kriptopénzbányászokat arról, hogy Dél-Florida nagyszerű lehetőségeket kínál a bányászathoz, beleértve a tiszta energiaforrások lehetőségeit, mint például a nukleáris, a napenergia és a vízenergia.
Megerősítette, hogy beszélt a Florida Power & Light vezérigazgatójával, Eric Silagyval a kriptovállalkozások térségbe vonzásáról.

Májusban azt tweetelte, hogy Miami városa „a Florida Power & Light által biztosított tiszta nukleáris energiával bányászhat bitcoint”, hangsúlyozva:

A világ kriptobányászati fővárosa akarunk lenni, és tudjuk, hogy ez fenntarthatóan és a napenergia bevonásával is megvalósítható.

Olvastad már? Bezárásra kényszerült egy Ethereum bányászati pool a kínai szigorítás miatt

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: pavelcoan

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Szakértők a kriptopiac szabályozásáról és a kriptoeszközök intézményi elfogadásáról

Jelentős pénzügyi intézmények figyeltek fel az utóbbi időben a kriptovalutákra és fogadják el ezeket törvényes pénzügyi eszközként. A blokklánc technológia a tranzakciók gyorsasága és átláthatósága...

Ezért lehet, hogy Solana újbóli 200 dolláros látogatása az orrunk előtt van

A Solana (SOL) március 26-án utalt a 200 dollárra való elmozdulásra, majd a kriptopénz később 185 dollárra esett vissza. A CoinGecko szerint a SOL értéke az...

🚀 A következő altcoin csillagok: A befektetési dicsőség 100-szorosának eléréséhez szükséges stratégiák

Vendégbejegyzés A Bitcoin következő feleződése az egekbe repítheti az árfolyamát, egyes előrejelzések szerint akár a 200.000 dollárt is elérheti. A vezető kriptopénz ilyen robbanásszerű potenciálja nyomán a...

Az alkalomhoz illő felemelkedés: A következő kriptocsillagok szárnyaló sikerre készülnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca figyelemre méltó fellendülésnek volt tanúja, a teljes piaci kapitalizáció 2,8 billió dollár fölé szökött. Erre a jelentős fellendülésre a múlt heti viharos időszak...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!