Harminc új bálna kezdett XRP-vásárlásba, amely azt jelentheti, hogy a nagy befektetők ismét kezdik fontolóra venni a kriptopénzt.

3,7%-kal emelkedett meg azon felhasználók száma, akiknek több mint 1 millió XRP a vagyona. A Santiment grafikonja alapján a 30 új bálna az elmúlt két hét során jelent meg.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ezek az új befektetők 240.000 és 2,4 millió dollár közötti XRP-t birtokolnak, amely az árfolyamra is kihatott.

Pár eseménytelen hónap után két hét leforgása alatt 0,19-ről 0,25 dollárra emelkedett az altkoin árfolyama. Legalább 30 nagy befektető gondolja úgy, hogy ez tovább folytatódhat.

Miért pont a Ripple?

A hirtelen áremelkedésre nincs más magyarázat, mint a bálnák spekulációja. A token visszaszerezte a harmadik helyet a Tethertől, de továbbra is zajlik a csoportos polgári peres eljárás az XRP mögött álló cég ellen.

A Ripple-t nemrég egy törvényjavaslatban hivatalosan is elismerték az Egyessült Államokban, mint nemzetközi valuta. Craig DeWitt, a Ripple termékigazgatója bejelentette egy olyan peer-to-peer fizetési platform indulását, amely az XRP-re épül.

 

A nagy befektetők a digitális eszközök felé fordulnak

David Schwartz, a Ripple technológiai vezérigazgatója nemrég egy podcastban szerepelt Barry Eichengreen, a Kaliforniai Egyetem politikai tudományokkal és közgazdasággal foglalkozó professzorával, aki azt mondta, hogy a koronavírus miatti infláció következtében a befektetők a digitális eszközök felé fordulhatnak.

„Egyesek úgy hiszik, hogy a piacok fokozott likviditása hiperinflációhoz vezethet, így olyan befektetési lehetőségeket keresnek, amelyek tartani fogják értéküket, ha megindul a dollár. Általában az arany elég jó biztosíték, de egyre többen fordulnak a digitális eszközök felé, mint új biztosíték az infláció ellen.”

Olvastad már? Kereskedők, figyelem! Versenyt hirdetett a OKEx kriptotőzsde. 20.000 dollár a főnyeremény. Itt vannak a részletek.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂