30 ezer dollár alatt maradt a bitcoin, a Luna 600%-kal nőtt

-

A kereskedők kockázati étvágya érintetlennek tűnik, mivel a LUNA körüli spekuláció ismét elszabadult.
A Bitcoin (BTC) nem tudta visszaszerezni a 30.000 dollárt május 14-re, mivel a kereskedők viszonylag stabil hétvégére számítottak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitfinex longjai erősödnek

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai követték a BTC/USD-t, ahogy a 30.000 dolláros határ alatt tartózkodott, ami most gyorsan ellenállássá vált.
A pár a visszalépés előtt éppen csak elérte a 31.000 dollárt, miközben a hagyományos piaci kereskedési hétvégét újabb figyelmeztetések kísérték, hogy még mindig egy új makrogazdasági mélypont vár ránk.


Nem mindenki maradt a pálya szélén, amikor a por leülepedett. A Bitfinex tőzsdén a long tőkeáttétel tovább bővült, és máris történelmi csúcsokat ért el.

„Újabb nap telt el, és a Bitfinexerek még mindig úgy rakodnak, mintha valaki pisztolyt tartana a fejükhöz” – reagált Johal Miles kommentátor a trendet bemutató grafikon mellett.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Terra tervei frenetikus LUNA mozgásokat váltanak ki

A figyelem ennek ellenére inkább a Terra LUNA tokenjére irányult a nap folyamán.
Miután egy hét alatt gyakorlatilag a teljes értékét elvesztette, a LUNA egy olyan fellendülést tapasztalt, amely a 100 dollár feletti történelmi csúcsokhoz képest apró, de a rövid távú kereskedők számára rendkívül jövedelmező volt.
Annak ellenére, hogy a kínálata 6,9 billió tokenre duzzadt, a LUNA később 100-szorosára drágult a padlóárához képest, miután híreket kaptunk arról, hogy a létrehozó Terra az ökoszisztéma „újraélesztését” tervezi.
Az árfolyam-akcióval szembesülve sokan hitetlenkedtek.


„A $LUNA volatilitása teljesen megőrült” – kommentálta a Cointelegraph munkatársa, Michaël van de Poppe, hozzátéve, hogy ez egy „remek hétvége volt arra, hogy egy kicsit skalp kereskedjünk.”

LUNA/USD 5 perces gyertyás chart (Bitfinex). TradingView

Mivel a Binance tőzsdén már leállt a kereskedés, a LUNA/USD ennek ellenére továbbra is rendkívül kockázatos portfólió-kiegészítés maradt, mivel az árak percről percre és a kereskedési helyszínek között vadul ingadoztak.

Azok, akik a hét folyamán a legtöbb alkalommal vásároltak, ezzel szemben közel teljes veszteséggel szembesültek pozícióikon.


A cikk írásakor a LUNA/USD-vel 0,027 dolláron kereskedett a Bitfinexen, miután a nap folyamán korábban 0,034 dollárra emelkedett – 593%-kal a heti 0,0049 dolláros történelmi mélypont fölé.

Olvastad már? Bitcoin, Ethereum elemzés: kissé felépült a két vezető kriptó

forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!