3 kriptokaszinó, ahol megduplázhatod a Bitcoinod a ma esti Magyarország – Szerbia meccsel

-


Vendégbejegyzés


Nagy nap virrad a magyar szurkolókra ma este, hiszen a Puskás Aréna fog helyet adni az Eb-selejtező következő meccsének, mely Magyarország és Szerbia részvételével zajlik majd. 

Szóval 20:45-kor irány az aréna, vagy a kanapé a képernyő előtt, és szurkoljunk együtt! Az este még izgalmasabb lehet, ha fogadsz a meccsre a Lucky Block, a Mega Dice vagy a BC Game oldalakon.

De mielőtt ezt megtennénk, nézzük meg kicsit azt, hogyan alakulnak a csapatok esélyei.

A G csoport selejtezőjének 7. játéknapján Magyarország labdarúgó-válogatottja és Szerbia nemzeti játékosai állnak ki egymás ellen a pályán. Vajon mire számíthatunk a csapatoktól?

Magyarország esélyei

A magyar együttes jelenleg épp a G csoport élén áll (a maga 10 pontjával és gólkülönbségével egy európai nívója csapat), igaz, a szintén 10 pontos szerbek is nagyon erősek.

A szerb csapatot ugyan egyénileg összességében magasabban jegyzik, de a magyar csapat összeforrottabbnak tűnik.

A szerbekkel már több alkalommal találkoztunk. Szeptemberben például Belgrádban nyertünk ellenük 2:1-re, de egy tavalyi barátságos mérkőzésen ők győzedelmeskedtek 1:0-ra.

Csapatunk jelenleg a 32. helyen áll a FIFA Ranglistán, míg a szerbek a 28.-on. Ám pontszámukat tekintve még így is erősebbek, mint mi.

A magyar válogatottban nyolc olyan játékos is van, akik már megfordultak az öt topbajnokság valamelyikében, igaz, a szerb csapat ebben is leköröz minket.

Ami biztos, Marco Rossi szövetségi kapitány mindent megtesz, hogy a játékosok megfelelő mentális és fizikai állapotban érkezzenek a pályára.

Sajnos nagy érvágás a csapatnak a hátvéd Willi Orbán, és Gulácsi Péter (Dibusz Dénes helyettesíti, nem is akárhogy) kapus térdsérülése is.

Ehhez tegyük hozzá azt, hogy Szalai Attila sajnos már elhíresült a legutóbbi, szerbiai öngóljától, és mostanában is sokat hibázik. Lang Ádám is volt mostanság cserepadon, és szenvedett betegségtől.

A rekorder Nagy Ádám eddig 73 mérkőzésen szerepelt, de most kipihent, mert többször ült kispadon.

Ugyanígy Loic Negó sem hivatkozhat most fáradtságra a viszonylag szűkös játékideje miatt.

A csapatkapitány Szoboszlai Dominiknak a Liverpoolban is sikerült felvennie a ritmust.

Az első számú csatár, Varga Barnabás teljesítménye szintén kiugró, és a szélső Sallai Roland is kirobbanó formában van. Aminek pedig igazán örülünk, hogy a támadó Gazdag Dániel maga mögött tudja a sérülését, és felkészült a győzelemre.

Vajon szerencsét hoz nekünk, hogy hazai pályán játszhatunk? Egy biztos, mindkét csapatnak megvannak a maga egyéniségei.

magyarország

Szerbia esélyei

 

A szerbekben ég a vágy, hogy megtorolják a belgrádi vereséget. A 34 éves csapatkapitány, Dusan Tadics veszélyes ellenfél, hiszen kiváló formában van.

Talán bízhatunk abban, hogy a Juventus szélsője, Filip Kosztics ugyanúgy nem lesz formában, mint a legutóbbi, ellenünk játszott meccsen.

A középpályás Nemanja Makszimovics úgy tűnik, kicsit ingadozó formában van mostanában, de Mihajlo Radonjics köszöni szépen jól van, a viszonylag kevés játékperce ellenére már három gólt is begyűjtött a szezonban.

A szerb csapat egyik legtapasztaltabb játékosa, a középpályás Szergej Milinkovics-Szavics szintén bombaformának örvend.

A hátvéd Milos Veljkovics, és A csapat védője, Strahinja Pavlovics is kőkemény ellenfélnek számít. 

A magyar védelem joggal félhet Alexander Mitrovics támadótól, hiszen brutális formában van. Akik pedig biztosan hiányozni fognak: Dusan Vlahovics sérülés miatt, és  Luka Jovics, aki ezúttal nem szerepel a keretben.

A kezdőkapus Vanja Milinkovics-Szavics-nak biztosan nem lesz könnyű szombat estéje, és mi is izgatottan várjuk, vajon hány gólt kap majd.

Erre érdemes fogadni ma

A szurkolók egy kiegyenlített meccset várnak, ahol a csapatjáték és az egyéni képességek is előtérbe kerülhetnek.

A legtöbben arra vágynak, hogy eredménytől függetlenül mindkét csapat ott legyen a kontinenstornán. Az esélyek nagyjából tényleg 50-50 százalékosak.

Lucky Block – Vajon ki lövi az első gólt?

A Lucky Block forma tekintetében 73-67%-ra osztályozza a két csapatot, a magyarok javára.

A nyerési esélyeket is hasonlóképp veszi számba, 37-34%-ot tippel, ahol igaz nem sokkal, de szintén a magyarok vannak az élen.

 

A sportfogadás során rengeteg féle variációból választhatsz. Vegyük például az első félidő legelső gólját.

Ha a magyarok lövik be elsőként, akkor 2.8-as szorzóval kell számolj, ha Szerbia, 2.9-essel, de akár a gól teljes hiányára is fogadhatsz, és ha bejön, ebben az esetben a feltett összeget 2.6-tal kell megszorozd.

Vajon mennyi lesz a gólok száma pontosan? Érdemes elgondolkodnod rajta, hiszen ezen a területen is busás Bitcoin gyarapodásra számíthatsz.

Az óvatosabbak megtippelhetik a 3 gólt 3.75-ös szorzóval, de aki nagyot álmodik, akár arra is fogadhat, hogy a magyarok 3, vagy annál több gólt lőnek, és így 7.2-es szorzóval számolhatja ki a nyereményét.

Fogadj a Lucky Block oldalon

18+. Kérjük felelősségteljesen fogadj!

Mega Dice – A gólok száma is fontos

Adj előnyt a gyengébbnek handicap fogadással a Mega Dice oldalán!

Ám fogadhatsz arra is, hogy mindkét csapat szerez gólt. Ha megadod neki az esélyt 1.85-ös, ha elveted, 1.86-os szorzóval kell számolj. 

Fogadj a gólok számára! Ha arra tippelsz, hogy Magyarország, vagy Szerbia több, mint 3.5 gólt lő, 12.0-ás szorzóval toldhatod meg a feltett Bitcoin összegét.

Fogadj a Mega Dice oldalán

BC Game – Azért a gólszerzőkre is figyeljünk oda

A gólszerzőkre való fogadás is nagyon népszerű szokott lenni. Ha például a BC Game oldalán Szoboszlai Dominikre fogadsz, élvezheted a 3.8-as szorzót.

A legnagyobb profitot Milos Veljkovic gólja esetén éred el, az ő gólja esetében 18.0-ás szorzóval kell számolj.

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!