3 hatalmas Bitcoin (BTC) jóslat, melyet az S2F létrehozója osztott meg

-

PlanB három bikás árcélt adott ki a Bitcoinra, amire érdemes odafigyelni

A Stock-2-Flow (S2F) modell létrehozója, PlanB ismét teljes erőbedobással a Bitcoin (BTC) mellett kampányol, mivel három új bikás árcélt osztott meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Lehetséges Bitcoin árcélok

PlanB szerint a Bitcoin árfolyama valószínűleg 55.000 dollárig fog emelkedni a következő felezési esemény előtt.

Erre a felezési eseményre a tervek szerint áprilisban kerül sor, és a Bitcoin blokkjutalom 50%-kal, 3,125 BTC-re csökken.

A történelem során a felezési események előtt mindig nagy vásárlási láz volt, ami aláhúzza a PlanB előrejelzését.

Még ebben az évben a PlanB várakozásai szerint a Bitcoin árfolyama az eddigi csúcsot (ATH) meghaladva 100.000 dollárig emelkedik.

Érdemes megjegyezni, hogy ez az árcél már jó ideje a PlanB előrejelzése.

A különbség ezúttal a spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) jelenléte, miután az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) január 10-én történelmi jelentőségű jóváhagyást adott.

Hosszútávon a PlanB elmondta, hogy várakozásai szerint a csúcs kriptopénz árfolyama elérheti az 532.000 dolláros csúcsot.

A veterán kereskedő 2025-re tette ennek a rendkívül bikás árfolyam-felhívásnak az időhorizontját.

Mint a mellékelt YouTube-videóból kiderül, PlanB az árfolyam-előrejelzéseit az ikonikus Stock-2-Flow modelljével támasztotta alá, így további legitimitást adva az előrejelzések egészének.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A PlanB viszonylag konzervatív kilátásokkal rendelkezik

Bármennyire is bikás a PlanB előrejelzése, viszonylag konzervatív, ha összehasonlítjuk más jelentős Bitcoin-bikákkal, például Samson Mow-val.

A vezető Bitcoin befektető úgy véli, hogy a spot Bitcoin ETF termékek hosszú távon katalizálják a Bitcoin árfolyamát érménként 1 millió dollárra.

Ez ugyan messze van az érme jelenlegi 46.000 dolláros árától, Samson Mow kitart előrejelzései mellett, és szeretne egy egyedüli kitüntetést, amikor az érme eléri ezt a történelmi csúcsot.


Olvastad már? Az AVAX 12%-kal emelkedett 24 óra alatt – Mi a következő lépés?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!