Ezek az altcoinok megvásárlása most olyan, mintha az Ethereumot 100 dollárért vásárolnánk meg

-


Vendégbejegyzés


Az amerikai kriptopiac sorsfordító pillanathoz érkezett a spot bitcoin ETF-ek elindításával, amire egy évtizede készülnek.

Ezek a főbb amerikai tőzsdéken elérhető ETF-ek mind a lakossági ügyfelek, mind az intézményi befektetők számára könnyebb hozzáférést biztosítanak a bitcoin árfolyamához, jelentős lépést jelentve a kriptopénz kereskedhető eszközosztályként való elismerésében.

Miközben jelentős az izgalom, a szakértők a befektetések fokozatos növekedésére számítanak, ahogy a piac alkalmazkodik ezekhez az új eszközökhöz.

Jelenleg a piac készen áll arra, hogy valóban elinduljon a felfelé ívelő pályán, amely e közelmúltbeli fejlemények nélkül talán elérhetetlen lett volna.

Ezért válogattunk össze néhány olyan altcoint, amelyek véleményünk szerint jelentős növekedést mutathatnak, és még a legfigyelemreméltóbb főszereplőket is túlszárnyalhatják.

Ezeknek az altcoinoknak a megvásárlása ebben a konkrét időpontban olyan lehet, mintha 2018-ban 100 dollárért vásárolnánk az Ethereumot (ETH), így potenciálisan 1-3 éven belül akár x25-ös árfolyamot is elérhetünk.

ScapesMania: Áttörés a kriptoterületen

A ScapesMania egy innovatív ökoszisztéma, amelyet arra terveztek, hogy megcsapolja a fellendülő alkalmi játékpiacot.

Ami megkülönbözteti ezt a kriptoprojektet, az a kettős fókuszálása mind a Web3 rajongókra, mind a Web2 alkalmi játékosokra.

A játékosok anélkül is részt vehetnek a játékban, hogy elmélyednének a kriptovilágban, míg a kriptórajongók a játékban való részvétel nélkül élvezhetik az előértékesítés előnyeit.

A ScapesMania közösséget lázban tartja az izgalom, amit jól mutat a tömeges és lakossági hozzájárulások révén eddig összegyűlt lenyűgöző, több mint 4.158.000 dollárnyi összeg.

altcoin

Növekedési kilátások

A 376 milliárd dolláros virágzó játékiparban virágzó ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja a fellendülő piac lendületét.

A ScapesMania továbbá eltávolodik a szinguláris fókusztól, sokféle közönséget szólít meg, és biztosítja a fenntarthatóságot a zavaros időkben.

A ScapesMania már szerepel a legfontosabb monitorozó weboldalakon, és készen áll arra, hogy csatlakozzon a kiemelkedő kriptotőzsdei platformokhoz.

A tárgyalások folyamatban vannak a fokozott láthatóság és likviditás érdekében, zökkenőmentes token-kereskedelmet kínálva a tulajdonosoknak.

Mivel az érme tőzsdei bevezetési értéke eléri a 0,01 dollárt, a korai előértékesítésben részt vevők potenciálisan jövedelmező hozamra tehetnek szert, mivel a jelenlegi előértékesítési fázisban 25%-os kedvezményt kínálnak a tokenekre.

A tulajdonosok előnyei

A ScapesMania a DAO irányítási mechanizmusok alkalmazásával visszaadja az irányítást a tulajdonosoknak. Itt a Web3 közösség együttműködik a Web2 játékközönséggel, alakítva a projekt jövőjét.

Továbbá a ScapesMania számos ösztönzőt kínál a tulajdonosoknak. A csomag tartalmaz visszavásárlási, égetési és staking lehetőségeket.

Emellett a korai vásárlók akár 107%-os extra bónuszokat is biztosíthatnak.

Támogatottság és átláthatóság

A ScapesMania mögött álló csapat a globális blokkláncipar egyik jelentős szereplőjétől kapott rangos támogatást.

A neves cégek által végzett sikeres auditok alátámasztják a projekt kiemelkedő jelentőségét és megbízhatóságát.

A több mint 60 000 követőből álló közösséggel aktívan együttműködve a projekt heti +12%-os növekedési rátát élvez, ami a közönség bizalmát tükrözi.

Miért érdemes most részt venni?

Mivel a ScapesMania bővülésre készül, most lehet a legjobb pillanat, hogy a közösség részévé váljon.

Minden egyes előértékesítési fázissal elúszik a lehetőség, hogy nagyot spórolj a kedvezményes tokeneken.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

altcoin

Biztosítson nagyobb nyereséget, ha megragad egy jelentős, 10%-os bónuszt a ScapesMania-n!

Használja a VYC304 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Token feloldás és piaci hatás

Az Aptos (APT) jelentős pillanat előtt áll a 24,84 millió Aptos (APT) token közelgő feloldásával, amelynek értéke több mint 260 millió dollár.

Az esemény, amely a forgalomban lévő kínálat több mint 8%-át teszi ki, várhatóan hatással lesz az Aptos (APT) piaci dinamikájára.

A token árfolyamának csökkenő tendenciája tapasztalható, a közelmúltban veszteségeket jegyeztek fel a kereskedési értékében.

Az Aptos (APT) árfolyama csökkenő pályán van, január 5-én mintegy 6,4%-os figyelemre méltó veszteséget szenvedett el, és a csökkenő tendencia folytatódik.

Ez a csökkenés a token értékét 9,1 dollár körüli értékre hozta, ami a piacon uralkodó medvés hangulatot jelzi.

Az Aptos (APT) jövőjét mind a lehetőségek, mind a kihívások beárnyékolják. A jelentős számú token feloldása növelheti a tokenek számát. sed piaci aktivitást, de ugyanakkor lefelé irányuló nyomást is gyakorolhat az árfolyamra.

A token jelenlegi mélypontjáról való kilábalás képessége a feloldott tokenek piaci fogadtatásától és a szélesebb piaci feltételektől függ.

Arbitrum (ARB): TVL és árfolyam megduplázódása

Az Arbitrum (ARB) figyelemre méltó teljesítményt mutatott: a zárolt összérték (TVL) és az árfolyam megduplázódott az elmúlt hónapban.

Ez a növekedés az Arbitrum mint layer-2 megoldás képességei iránti erős piaci érdeklődést és bizalmat jelzi.

Az Arbitrum (ARB) kereskedési volumene jelentősen megnőtt, meghaladta a 3,3 milliárd dollárt, ami egy hónap alatt mintegy 3000%-os növekedést jelent.

A kereskedési aktivitás ilyen mértékű megugrása a növekvő befektetői érdeklődést és bizalmat tükrözi a token iránt.

A jövőre nézve az Arbitrum (ARB) egyszerre néz szembe lehetőségekkel és kihívásokkal. A token folytathatja felfelé ívelő pályáját, ha a bikás piaci hangulat fennmarad.

Ugyanakkor ellenállásba és potenciális volatilitásba ütközhet, ahogy az a kriptopénzpiacon gyakori.

Sui (SUI): Kitörésre készen

A Sui (SUI) egy emelkedő trendvonal felett helyezkedik el, ami bikás piaci hangulatot jelez.

A token ellenállóképességet és további emelkedési potenciált mutat, amit a növekvő közösségi média említések és a befektetői érdeklődés is támogat.

A Sui (SUI) potenciális kitörés előtt áll, 45%-os értéknövekedéssel.

A token árfolyamát erős technikai mutatók és a befektetők növekvő bikás hangulata támogatja.

A Sui (SUI) jövője ígéretesnek tűnik, és jelentős nyereségre van kilátás.

A piac azonban ingadozásoknak van kitéve, és bármilyen medvés tendencia az árfolyampálya újraértékeléséhez vezethet.

Sei (SEI): SEI: Meteorikus emelkedés a blokklánc térben

A Sei (SEI) meteorikus emelkedésen ment keresztül, a token értéke a debütálása óta több mint 1500%-kal ugrott meg. Ez a hullámzás az innovatív funkcióinak és az erős piaci keresletnek köszönhető.

A Sei (SEI) token 2024. január 3-ára elérte az 1,06 dolláros történelmi csúcsot.

Ezt a lenyűgöző növekedést olyan tényezőknek köszönheti, mint a mémcoin kereskedelmi tevékenységek és a Sei blokklánc stratégiai frissítései.

Bár a Sei (SEI) kivételes növekedést mutatott, jövőbeli pályája a piaci dinamikától és a lendület fenntartásának képességétől függ.

A token teljesítményét a befektetők és a piaci elemzők szorosan figyelni fogják.

Xai (XAI): Blockchain a szerencsejátékok területén

A Xai (XAI), egy szerencsejáték blokklánc token, tőkeáttételi lehetőséggel került fel a BNB-re. Ez a felvétel a szerencsejáték blokklánc szektor iránti növekvő érdeklődést és potenciált tükrözi.

A Xai (XAI) felvétele egy olyan jelentős tőzsdére, mint a Binance, pozitív jelző a piaci jelenlét és a befektetői érdeklődés szempontjából.

A Xai (XAI) előtt lehetőségekkel teli jövő áll, különösen a fellendülőben lévő szerencsejáték blokklánc piacon.

Ugyanakkor, mint minden kriptovaluta, ez is ki van téve a piaci volatilitásnak és a befektetői hangulatnak.

Következtetés

A kriptopénzpiac közelgő változásait kihasználva magasabb hozamokat lehet elérni, ha végül a megfelelő projekteket választja ki a támogatásra.

Összeállítottunk egy listát azokról a kriptovalutákról, amelyek hihetetlenül ígéretesek és megfelelőek a piacra, ahová hamarosan belépünk.

A ScapesMania kiemelkedik ezek közül az érmék közül, mint egy nagyon vonzó projekt, amely potenciálisan az Ethereumhoz (ETH) hasonló hozamot hozhat hosszabb távon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!