3 altcoin a potenciális 100-szoros nyereséghez vezető úton

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg a viszonylagos nyugalom fázisát éli, különösen az altcoin szektorban.

A piacvezető Bitcoin az elmúlt 24 órában enyhe emelkedést mutatott, de továbbra sem képes döntően visszaszerezni a 43.000 dolláros szintet.

A Bitcoin értékének ez a stagnálása a piaci dominanciájának csökkenéséhez vezetett, amely a CoinMarketCap-en 49,8%-ra esett vissza, ami figyelemre méltó visszaesés az alig egy héttel ezelőtti több mint 53%-hoz képest.

A teljes kriptopiaci kapitalizáció azonban talpra állt a 10 milliárd dolláros veszteségből, és most körülbelül 1,690 billió dolláron áll.

A jellemzően volatilitásukról ismert altcoinok is jellegtelen állandóságot mutattak.

A főbb altcoinok kisebb nyereséget értek el, így a x10-x100-as nagyságrendű megtérülést kereső kereskedőknek máshol kell szétnézniük.

Felkutattuk a leglenyűgözőbb feltörekvő eszközöket, hogy esélyt adjunk arra, hogy potenciálisan nyerhetsz belőlük, ha minden jól alakul.

ScapesMania: Egy innovatív kriptoprojekt

Egy érme árfolyamának irányát megjósolni nehéz feladat lehet, különösen a változékony kriptopénzpiacon. A kiszámíthatatlanság miatt a projektek pontos előrejelzése továbbra is jelentős kihívást jelent.

A nagyobb kriptovaluták által tapasztalt viharos helyzet közepette a ScapesMania viszonylag stabilabb növekedési pályát mutathat az előértékesítés során.

A bevezetéskor érménkénti 0,01 dolláros árfolyamon a korai elfogadók potenciálisan vonzó hozamokat élvezhetnek, ha érménkénti 0,007711 dolláros kedvezményes árfolyamon vásárolnak tokeneket.

altcoinÉrtékteremtő javaslat

A Web3 világát és a szerencsejátékokat összekötő ScapesMania célja, hogy egy kiváló terméket vezessen be, és több fronton arassa le a hozamokat.

A ScapesMania lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek az alkalmi játékiparban és hasznot húzzanak belőle.

A DAO irányítással a tulajdonosok közössége a kulcsfontosságú döntésekről való szavazáson keresztül befolyásolhatja a projekt irányát.

A ScapesMania szilárd tokenomikával, értékesítési szakaszbónuszokkal és számos birtokosi jutalommal büszkélkedhet, például a korai támogatók számára akár 107%-os extra előnyökkel.

A tőzsdei bevezetés utáni várható hozamok mélyebbé teszik a projekt életképességét, ami vonzó és potenciálisan fenntartható vállalkozássá teszi.

Tömegfinanszírozási siker

A ScapesMania sikeresen összegyűjtött több mint 4 445 000 dollárt kizárólag a közönség és a lakossági hozzájárulásokból.

Ez az összeg naponta 43.000-85.000 dollárral növekszik, ami a projekt népszerűségét és potenciálját tükrözi.

Figyelembe véve a projekt értékállóságát és a növekedést elősegítő tényezőket, nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek.

A ScapesMania elérte azt a szintet, amikor azok, akik korábban már vettek, bátran tekinthetik döntésüket megfontoltnak.

Ne maradjon le! Most lehet a legjobb pillanat, hogy belevágj a projektbe, és kedvezményes áron szerezd be a tokeneket.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

altcoin

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja az OQB455 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Cosmos (ATOM): Az infláció és a piaci dinamika navigálása

altcoin

A Cosmos (ATOM) jelenleg jelentős változást él át a gazdasági modelljében, mivel a közösség megszavazta azt a javaslatot, hogy a minimális inflációs rátát 0%-ban határozzák meg.

Ez a korábbi döntést követi, amely szerint a maximális inflációt 10%-ban kell maximalizálni. A 868-as javaslat néven ismert előterjesztés célja, hogy a minimális inflációt 7%-ról 0%-ra csökkentse.

Ez a változtatás várhatóan a Cosmos (ATOM) stakerek és tulajdonosok javát szolgálja, mivel kezeli a megnövekedett token kínálat problémáját és annak az eszköz értékére gyakorolt hatását.

Az inflációs ráta módosítására irányuló javaslat egy olyan időszakban érkezik, amikor a Cosmos (ATOM) árfolyama piaci ingadozásokkal szembesül.

A Cosmos (ATOM) árfolyama az elmúlt hónapban 5%-os emelkedést tapasztalt.

Ez az ármozgás tükrözi az általánosabb piaci feltételeket és a befektetők hangulatát a hálózat gazdasági modelljének javasolt változtatásaival kapcsolatban.

A minimálisan 0%-os inflációs ráta szorgalmazására vonatkozó döntés hosszú távon pozitív hatással lehet a Cosmos (ATOM) árfolyamára.

Az új tokenek létrehozásának arányának csökkentésével a javaslat a Cosmos (ATOM) vélt szűkösségéhez vezethet, ami potenciálisan növelheti az értékét.

E stratégia sikere azonban a szélesebb piac fogadtatásán, valamint a Cosmos-hálózat hatékonyságán múlik a biztonság fenntartásában és a staking bátorításában.

A közösségi szavazás eredménye és a javaslat későbbi végrehajtása döntő fontosságú lesz a Cosmos (ATOM) jövőbeli árfolyamának alakulása szempontjából.

Near Protocol (NEAR): Konszolidáció és kitörési potenciál

altcoin

 

A Near Protocol (NEAR) jelenleg egy bikás flag setupot mutat, ami egy potenciális árfolyam-emelkedésre utal.

A Near Protocol (NEAR) árfolyama ellenállónak bizonyult a piaci volatilitással és a Bitcoin árfolyamának rövid távú ingadozásaival szemben. Ez a konszolidációs szakasz erős alapot sugall egy lehetséges kitöréshez.

A Near Protocol (NEAR) árfolyama 3,33 és 3,50 dollár között konszolidálódott, ami megalapozza a potenciális kitörés lehetőségét.

A bikazászló néven ismert bullish folytatási minta kialakulása egy ambiciózus 6,50 dolláros célt sejtet, ami 123%-os emelkedést jelent a jelenlegi szintekhez képest.

A Near Protocol (NEAR) bikás kilátásai attól függenek, hogy az árfolyam a zászlómintázat felső szintje fölé törjön, körülbelül 3,75 dollárnál, és ideális esetben megfordítsa a 3,90 dolláros küszöböt.

A befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük, mivel a rally az 5,87 dolláros heti ellenállási szint környékén ellenállásba ütközhet.

A 2,75 dollár alatti zárás érvénytelenítené a bika tézist, és a 2,57-2,70 dolláros támaszterület felé történő csökkenéshez vezethet.

A Near Protocol (NEAR) jövőbeli ármozgása a piaci feltételektől és a befektetői hangulattól függ, és mind a felfelé irányuló potenciált, mind a lefelé irányuló kockázatokat figyelembe kell venni.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi állapota, amelyet általános nyugalom és kisebb ingadozások jellemeznek, számos altcoin számára érdekes színteret teremt.

A ScapesMania például, amely még mindig az előértékesítési fázisban van, játékkal kapcsolatos koncepciójával és jelentős közösségi médiafelhajtásával hívja fel magára a figyelmet, és a hozzáértő támogatók számára korai előnyt kínál.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!