1914 bitcoint vásárolt a MicroStrategy az elmúlt 3 héten

-

A vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent a 2020 augusztusi első vásárlás óta.
A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég 94 millió dollár értékű bitcoinnal (BTC) bővítette állományát, miután 49.229 dolláros átlagáron vásárolt meg újabb kriptoeszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez csütörtökön benyújtott bejelentés szerint a MicroStrategy december 9. és december 29. között 94,2 millió dollárért 1914 BTC-t vásárolt, így a teljes állománya 124.391 BTC-re nőtt.
A mostani vásárlással a vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent.


A MicroStrategy a 2020 augusztusában végrehajtott 250 millió dolláros kezdeti bitcoibefektetése óta több mint 3,7 milliárd dollár értékben vásárolt BTC-t különböző vásárlások során a vállalat készpénzállományának felhasználásával, valamint az intézményi vevőknek szóló, zártkörű ajánlatok keretében értékesített átváltható elsőbbségi kötvények segítségével.
Bár vannak olyan esetek, amikor az üzleti intelligenciával foglalkozó cég a mélyponton vásárolt, néhány vásárlás a 2021 eleji árfolyam-emelkedéseket követte, amikor a BTC több mint 50.000 dollárt ért.

A cég legutóbbi BTC-vásárlása azt követően történt, hogy a kriptoeszköz ára december 29-én 46.000 dollár alá csökkent, és az új év megkezdése előtt továbbra is volatilitást mutat.
A Cointelegraph Markets Pro adatai szerint a bitcoin árfolyama a cikk írásakor 47.226 dolláron áll, miután az elmúlt 7 napban több mint 7%-ot csökkent.

Olvastad már? Nem jött be Brock Pierce és Tom Lee 100.000 dolláros jóslata – jövő évre mégis dupláznak

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!