1914 bitcoint vásárolt a MicroStrategy az elmúlt 3 héten

-

A vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent a 2020 augusztusi első vásárlás óta.
A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég 94 millió dollár értékű bitcoinnal (BTC) bővítette állományát, miután 49.229 dolláros átlagáron vásárolt meg újabb kriptoeszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez csütörtökön benyújtott bejelentés szerint a MicroStrategy december 9. és december 29. között 94,2 millió dollárért 1914 BTC-t vásárolt, így a teljes állománya 124.391 BTC-re nőtt.
A mostani vásárlással a vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent.


A MicroStrategy a 2020 augusztusában végrehajtott 250 millió dolláros kezdeti bitcoibefektetése óta több mint 3,7 milliárd dollár értékben vásárolt BTC-t különböző vásárlások során a vállalat készpénzállományának felhasználásával, valamint az intézményi vevőknek szóló, zártkörű ajánlatok keretében értékesített átváltható elsőbbségi kötvények segítségével.
Bár vannak olyan esetek, amikor az üzleti intelligenciával foglalkozó cég a mélyponton vásárolt, néhány vásárlás a 2021 eleji árfolyam-emelkedéseket követte, amikor a BTC több mint 50.000 dollárt ért.

A cég legutóbbi BTC-vásárlása azt követően történt, hogy a kriptoeszköz ára december 29-én 46.000 dollár alá csökkent, és az új év megkezdése előtt továbbra is volatilitást mutat.
A Cointelegraph Markets Pro adatai szerint a bitcoin árfolyama a cikk írásakor 47.226 dolláron áll, miután az elmúlt 7 napban több mint 7%-ot csökkent.

Olvastad már? Nem jött be Brock Pierce és Tom Lee 100.000 dolláros jóslata – jövő évre mégis dupláznak

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitwise benyújtotta Ethereum ETF kérelmét

A Bitwise, az egyik vezető kriptopénz vagyonkezelő S-1 formanyomtatványt nyújtott be az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez egy spot alapú Ethereum ETF elindítása érdekében. Ha jóváhagyják, a...

Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.28.

Prémium Binance Coin (BNB) A Binance Coin (BNB) múlt heti árfolyam-emelkedése a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányuló trendjével együtt medvés divergenciát hozott létre, ami potenciális árfolyam-fordulatra...

Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződése élénk vitákat váltott ki a kriptoközösségben, és sok szakértő jelentős árfolyam-emelkedésre számít. Ezt a fejleményt alapul véve bizonyos kriptovaluták készen állnak arra, hogy...

„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal. Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!