1914 bitcoint vásárolt a MicroStrategy az elmúlt 3 héten

-

A vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent a 2020 augusztusi első vásárlás óta.
A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég 94 millió dollár értékű bitcoinnal (BTC) bővítette állományát, miután 49.229 dolláros átlagáron vásárolt meg újabb kriptoeszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez csütörtökön benyújtott bejelentés szerint a MicroStrategy december 9. és december 29. között 94,2 millió dollárért 1914 BTC-t vásárolt, így a teljes állománya 124.391 BTC-re nőtt.
A mostani vásárlással a vállalat állományának értéke nagyjából 5,9 milliárd dollár, ami több mint 2,1 milliárd dolláros nyereséget jelent.


A MicroStrategy a 2020 augusztusában végrehajtott 250 millió dolláros kezdeti bitcoibefektetése óta több mint 3,7 milliárd dollár értékben vásárolt BTC-t különböző vásárlások során a vállalat készpénzállományának felhasználásával, valamint az intézményi vevőknek szóló, zártkörű ajánlatok keretében értékesített átváltható elsőbbségi kötvények segítségével.
Bár vannak olyan esetek, amikor az üzleti intelligenciával foglalkozó cég a mélyponton vásárolt, néhány vásárlás a 2021 eleji árfolyam-emelkedéseket követte, amikor a BTC több mint 50.000 dollárt ért.

A cég legutóbbi BTC-vásárlása azt követően történt, hogy a kriptoeszköz ára december 29-én 46.000 dollár alá csökkent, és az új év megkezdése előtt továbbra is volatilitást mutat.
A Cointelegraph Markets Pro adatai szerint a bitcoin árfolyama a cikk írásakor 47.226 dolláron áll, miután az elmúlt 7 napban több mint 7%-ot csökkent.

Olvastad már? Nem jött be Brock Pierce és Tom Lee 100.000 dolláros jóslata – jövő évre mégis dupláznak

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!