12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

-

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak.

Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az állandóan leselkedő SEC haragjával nézhet szembe.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A DeFi Llama szerint a SUSHI TVL-je havi szinten 12,04%-kal nőtt.

A TVL egy olyan mérőszám, amelyet egy protokoll általános egészségi állapotának mérésére használnak. Minél magasabb a TVL, annál több eszközt zárt egy protokoll az ökoszisztémájába.

Erős marad a tárgyalás közepette

A SushiSwap azonban ellenállt a TVL várható csökkenésének a SEC idézése miatt. Ehelyett a mérőszám az elmúlt 24 órában további 2,83%-kal nőtt.

Ez azt jelenti, hogy a 2020-as Uniswap villa egészséges szinten tartotta az egyedi befizetések számát a 24 láncba az övé alatt.

Forrás: defillama.com

Továbbá a SushiSwap vezérigazgatója, Jared Grey megnyilatkozása miatt a projekt március 21-én a legkeresettebbek között szerepelt.

Ez a következtetés a Santimenttől szerzett közösségi volumenadatokon alapult.

A blokklánc-érvényesítő szerint a SUSHI közösségi volumene 46,66-ra emelkedett az említett időszakban.

Egy még zavarba ejtőbb megfigyelés szerint a súlyozott hangulat is nőtt. A mérőszám a pozitív és negatív kommenteket ötvözi.

Figyelembe veszi a közösségi volumen alakulását is. A sajtótájékoztató idején a súlyozott hangulat 0,246 volt.

Ez az emelkedés azt jelentette, hogy a SUSHI iránti érzés továbbra is pozitív maradt.

Forrás: santiment.net

A közösségi hangulat a pozitivitás körül forog

De miért volt ez így a projekt tevékenységének vizsgálata ellenére? Nos, a Grey közleményéből származó szavazás azt mutatta, hogy a SushiSwap közösség határozottan támogatta a javaslatot.

A sajtótájékoztató időpontjában a szavazók 77%-a támogatta a jogi eljárásra vonatkozó javaslatot.

Így talán nem megdöbbentő, hogy az általános hangulat bizakodó maradt.

Ráadásul a SushiSwap hálózat aktív címei 484-re nőttek az elmúlt 24 órában.

Az aktív címek azon egyedi címek számát jelentik, amelyek egy adott időszakon belül legalább egy sikeres tranzakciót küldtek vagy fogadtak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az információ tehát arra utal, hogy a SushiSwap hálózatában több résztvevő volt, mint egy nappal korábban. Azonban a SUSHI árára gyakorolt hatás szinte nem is létezett.

A CoinMarketCap alapján a kriptopénz 24 órás árfolyam teljesítménye 1,39%-os volt. emelkedés.

De ugyanezen időszakon belül a volumen 64,98 millióra emelkedett.

Ez azt jelenti, hogy nagyobb számú token vett részt a tranzakciókban, függetlenül attól, hogy a résztvevők milyen nyereséget vagy veszteséget könyvelhettek el.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Kiemelt kép. Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!