A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

-

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve.

Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen kipróbálhatja webalkalmazásunkat.

Zeta Broker kereskedési rendszerről röviden

A Zeta Broker egy algoritmikus kriptovaluta kereskedési és portfoliókezelő rendszer. Nem annyira szofisztikáltan körülírva: egy robot. 🙂

Azért készült, hogy a meglévő kriptovalutánkkal termeljen némi profitot addig is, amíg az árfolyamok el nem érik a célárat, ahol eladni tervezzük őket.

Úgy is mondhatjuk, hogy a walleten parkoló BTC, ETH, stb. kriptónkat megdolgoztathatjuk a befektetésünk gyorsabb megtérülése érdekében.

Kereskedés során végig abban a kriptoban vagyunk kockázatban, amelyet eredetileg megvásároltunk.

Fontos! A Zeta Broker nem tőzsde, a kereskedési megbízásokat a Binance kriptotőzsdén hajtja végre az ügyfél saját számláján. Ennek megfelelően Önnek rendelkeznie kell egy ellenőrzött státuszú Binance accounttal, ahol elhelyezi a Zeta Brokerrel kezelni kívánt kriptovalutáját. Jogszabályi korlátok miatt nem minden ország állampolgárai számára elérhetők a tőkeáttételes tokenek. Mindenek előtt tájékozódjon a Binance kriptotőzsde oldalán, hogy az Ön számláján lehet-e BTCUP, ETHUP, BNBUP, stb. UP tokeneket vásárolni, illetve tartani.

Hogyan működik az algoritmus?

A cikkben ETH bázissal és ETHUP tőkeáttételes tokennel mutatjuk be a működést, de a Zeta Broker által támogatott többi koinra is érvényesek a leírtak.

Kereskedés során a bázist (ETH) első lépésben eladási megbízással átváltjuk USDT-re, majd a kapott USDT-ből azonnal vásárolunk ETHUP tokent.

A váltás során mindig rögzített mennyiségű bázist adunk el (Trade size), ezt a webfelületen lehet beállítani.

Profitot úgy szerzünk, hogy a megvásárolt ETHUP árát figyelve, adott pillanatban visszaváltjuk azt ETH-ra.

A váltás ismét két lépésben történik: először eladjuk az ETHUP-ot USDT tokenért, majd rögtön vásárolunk ETH-t a kapott tokenből. Célunk, hogy az eredeti bázis mennyiséget vásároljuk vissza.

Mivel az ETHUP árfolyama a tőkeáttétel miatt többet emelkedik mint a bázisé, USDT marad a számlán, ez a nyereségünk.

Az UP tokenekről a weblapunkon, illetve a korábbi cikkben további információk találhatók.

Éles kereskedés beállítása

A Dasboard oldal leírását képernyőképekkel a dokumentációban ezen a linken megtalálja.

Az éles kereskedési grid létrehozásához először a Zeta Broker jutalékszámlára (Subscription felület) utaljon át legalább 10 USDT tokent. Az oldal leírása itt található.

Fontos! A jutalékszámlára elhelyezett USDT nem vesz részt a kereskedésben, ez nem az Ön befektetése. A számla csak arra szolgál, hogy a Zeta Broker felé jelentkező kereskedési díjat erről levonhassuk.

Ha létrejött a grid, akkor menjen végig a következő lépéseken:

1. Olvassa el és fogadja el a kockázati felhívást.

2. A biztonság érdekében be kell kapcsolni a kétlépcsős azonosítást (2FA).

3. Válaszoljon a Binance kvíz kérdésekre, majd hozzon létre egy API kulcsot a tőzsde oldalán. Leírás itt található.

4. Állítsa be az API kulcsot.

5. Adja meg a működési paramétereket: vagyis állítson be egy helyes Trade size értéket. Lásd. később!

6. Az indításhoz nyomja meg a START TRADING gombot.

zeta

Trade mode beállítása

Alapértelmezésben kétirányú (Two-way) kereskedést folytatunk, vagyis csökkenő árak esetén vásárolunk, emelkedő árak esetén pedig eladjuk a megvásárolt UP tokeneket.

Azonban van két másik opciónk is

Buy only: csökkenő árfolyamok esetén folyamatosan vásároljuk az UP tokeneket a bázis kripto eladása után, de nem váltjuk vissza őket amikor felfelé indul a piac.

Sell only: emelkedő árfolyamok esetén eladjuk az UP tokeneket és visszavásároljuk a bázis kriptot, de nem veszünk UP tokeneket, amikor esni kezd a piac.

Előfordul olyan eset, amikor nem akarjuk eladni a megvásárolt UP tokeneket, például olyan hírt hallottunk/olvastunk, amely jelentős árfolyamemelkedést prognosztizál.

Komoly extra profitra tehetünk szert, ha kivárunk az eladással. Ilyenkor a Buy only opciót választhatjuk.

A másik eset, amikor azt várjuk, hogy nagyot fog esni a piac, akkor nem vesszük végig az esést, de egy fals kitörés esetén eladunk annyi UP tokent, amennyit csak lehet. Ez esetben a Sell only opciót használhatjuk.

Mindkét módnál közös, hogy amikor visszakapcsoljuk a kétutas módot, akkor a robot gyors egymásutánban kirakja azokat a megbízásokat, amelyeket korábban nem tudott.

Ezzel lényegesen jobb átlagárat tudunk elérni, vagyis extra profitot.

Trade size megadása

Ezen a linken példákkal bemutatjuk a beállítást, itt csak a lényeget foglaljuk össze.

Egy Binance megbízáshoz minimum 10 USDT értékű coint/tokent kell átváltanunk. Ez egy tőzsdei korlát, fogadjuk el.

A Zeta Broker akkor van jól beállítva, ha legalább 50, de ajánlottan 100 egységnyi tőkével rendelkezünk.

Azért fontos, mert a piac nagy ingadozásokkal mozog és legyen a szoftvernek elég mozgástere a munkához.

A fentiek alapján a Zeta Brokernek min. 50 * 10 USDT = 500 USDT értékű bázis kriptovaluta igénye van, de 100 egységgel számolva 100 * 10 USDT = 1000 USDT az ajánlott.

Tehát Önnek rendelkeznie kell legkevesebb 500 USDT értékű BTC, ETH, stb. coinnal a Binance számláján.

Például: Ha Önnek van 1 ETH a számláján, akkor a Trade size úgy számoljuk ki, hogy 1 ETH / 50 egység = 0.02 ETH a helyes beállítás.

Weboldal: zetabroker.io

Telegram: ZetaBrokerEn

Email:  [email protected]

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Kiemelt kép: Online Shopping

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!