10 millió dolláros összértékig növekedett egy Ethereum-alapú játék

-

A deficoinok értéke hatalmasat esett, de továbbra is jelentős pénzek mozognak az Ethereum- és altcoinpiacokba.
Egy tegnapelőtt indult token összértéke például egy nap alatt 10 millió dollárra emelkedett.

Azonban ehhez jelentős mértékben hozzájárult, hogy a token az egyik legnagyobb és legismertebb Ethereum-alapú alkalmazáson indult.

Azonnali sikert aratott az Ethereum-alapú Axie Infinity AXS token

November 4-én a Binance segítségével az Axie Infinity csapata elindította saját kormányzási tokenjét, az AXS tokent. Az Axie Infinity egy digitális gyűjtögethető és játékalkalmazás, amely az Ethereumra épül.
A játék egyik fontos eleme az Axies gyűjtögetése és felhasználása, amelyek Ethereum-alapú tokeneken keresztül reprezentált digitális lények. Annak ellenére, hogy az altcoinpiacok nem pörögnek, az AXS azonnali sikert aratott.
A CoinGecko alapján az AXS 10 millió dolláros összértéken indult, amely azóta 7,3 millió dollárra csökkent.
Az új coin tulajdonosai „dönthetnek az Axie jövőjéről, ugyanis a coinokkal szavazhatnak kormányzási javaslatokról és a Közösségi Kincstár felhasználásáról.” Az AXS emellett egy valuta lesz a játékban.
Egyéb defitermékekhez hasonlóan az ACS tokenek az alkalmazáson belül kerülnek szétosztásra.
A bejelentés szerint, „akik értéket teremtenek” a hálózat számára, kaphatnak a tokenekből, de ennek részleteiről még nem árultak el mindent.
A tokenek szétosztása hasonlóan történhet, mint a Synthetix esetében, ahol azok kapják a tokeneket, akik használjak a terméket, és nem csak azok, akik egy sokszor haszontalan közösségbe utalják.

Nagy támogatók

Lehet, hogy az Ethereum-alapú játékok eléggé szűk kört céloznak meg, de több nagy név is áll az Axie mögött.
Elsőként a Binance Launchpad is listázta. A tőzsde mindig alaposan megvizsgálja a projekteket, mielőtt azok a Launchpadra kerülnének.
Emellett a kriptoeszköz-tanácsadó és -kutató cég, a Delphi Digital is beállt az Axie Infinity mögé. A cég 150.000 dollárnyi Axie tokent vásárolt mint hosszú távú befektetés. A Delphi emellett az AXS token megtervezésében is segített.

Az Axie Infinity azt mutatja, hogy a decentralizált pénzügyi projektek mellett a nem-helyettesíthető tokenek (NFT-k) is egyre népszerűbbek.
Az Axie tokenek lényegében NFT-k. Egyes NFT-tokeneket több tíz és százezer dollárért adtak el és olyan művészek is kezdenek beszállni, mint 3Lau, így érthető az Axie Infinity sikere.

Olvastad már? Hoskinson elárulta, miért tartanak olyan sokáig a Cardano frissítései

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!