10 millió dolláros összértékig növekedett egy Ethereum-alapú játék

-

A deficoinok értéke hatalmasat esett, de továbbra is jelentős pénzek mozognak az Ethereum- és altcoinpiacokba.
Egy tegnapelőtt indult token összértéke például egy nap alatt 10 millió dollárra emelkedett.

Azonban ehhez jelentős mértékben hozzájárult, hogy a token az egyik legnagyobb és legismertebb Ethereum-alapú alkalmazáson indult.

Azonnali sikert aratott az Ethereum-alapú Axie Infinity AXS token

November 4-én a Binance segítségével az Axie Infinity csapata elindította saját kormányzási tokenjét, az AXS tokent. Az Axie Infinity egy digitális gyűjtögethető és játékalkalmazás, amely az Ethereumra épül.
A játék egyik fontos eleme az Axies gyűjtögetése és felhasználása, amelyek Ethereum-alapú tokeneken keresztül reprezentált digitális lények. Annak ellenére, hogy az altcoinpiacok nem pörögnek, az AXS azonnali sikert aratott.
A CoinGecko alapján az AXS 10 millió dolláros összértéken indult, amely azóta 7,3 millió dollárra csökkent.
Az új coin tulajdonosai „dönthetnek az Axie jövőjéről, ugyanis a coinokkal szavazhatnak kormányzási javaslatokról és a Közösségi Kincstár felhasználásáról.” Az AXS emellett egy valuta lesz a játékban.
Egyéb defitermékekhez hasonlóan az ACS tokenek az alkalmazáson belül kerülnek szétosztásra.
A bejelentés szerint, „akik értéket teremtenek” a hálózat számára, kaphatnak a tokenekből, de ennek részleteiről még nem árultak el mindent.
A tokenek szétosztása hasonlóan történhet, mint a Synthetix esetében, ahol azok kapják a tokeneket, akik használjak a terméket, és nem csak azok, akik egy sokszor haszontalan közösségbe utalják.

Nagy támogatók

Lehet, hogy az Ethereum-alapú játékok eléggé szűk kört céloznak meg, de több nagy név is áll az Axie mögött.
Elsőként a Binance Launchpad is listázta. A tőzsde mindig alaposan megvizsgálja a projekteket, mielőtt azok a Launchpadra kerülnének.
Emellett a kriptoeszköz-tanácsadó és -kutató cég, a Delphi Digital is beállt az Axie Infinity mögé. A cég 150.000 dollárnyi Axie tokent vásárolt mint hosszú távú befektetés. A Delphi emellett az AXS token megtervezésében is segített.

Az Axie Infinity azt mutatja, hogy a decentralizált pénzügyi projektek mellett a nem-helyettesíthető tokenek (NFT-k) is egyre népszerűbbek.
Az Axie tokenek lényegében NFT-k. Egyes NFT-tokeneket több tíz és százezer dollárért adtak el és olyan művészek is kezdenek beszállni, mint 3Lau, így érthető az Axie Infinity sikere.

Olvastad már? Hoskinson elárulta, miért tartanak olyan sokáig a Cardano frissítései

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Folytatódik a Kim Kardashian és Mayweather elleni per

Egy szövetségi bíró tavaly ugyan elutasította a pert, azonban az ügyben eljáró amerikai körzeti bíró, Michael Fitzgerald most ismét lehetőséget adott a felpereseknek, hogy lépéseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!