1 milliárd dollárnyi bitcoin likvidálódott a hathetes csúcsok miatt

-

A „rekt” kereskedők száma egyre nő, miközben a Bitcoin újra a szeptember óta nem látott szintre emelkedik.

A Bitcoin október 26-án érte el a legmagasabb szinteket szeptember közepe óta, amikor a BTC/USD-árfolyam megközelítette a 21.000 dolláros sarkalatos szintet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A medvék nagyot veszítenek, miközben a Bitcoin emelkedik

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a pár a cikk írásakor a 20.700 dolláros szintet vette célba, ami 24 óra alatt több mint 7%-os emelkedést jelent.

Ami a 20.000 dollár elleni támadásként indult, az a nap folyamán tovább folytatódott, a likvidálások tovább nőttek, miután már megpecsételték a 2022-es év legnagyobb short-eltörlését.

A Coinglass elemzési forrás adatai szerint az elmúlt 24 órában csak a bitcoin esetében 550 millió dollárnyi likvidáció történt.

Október 25-én 704 millió dollárnyi kereszt-kriptó shortot likvidáltak, az október 26-i összesítés pedig eddig 275 millió dollárnál tart.

A long pozíciókkal együtt az összeg meghaladta az 1 milliárd dollárt.

A kriptoolikvidálások grafikonja. Forrás: Coinglass.

A novemberi mélypontok még mindig terítéken

Arról beszélve, hogy mit hozhat a jövő a BTC árfolyamának alakulása, néhány kereskedő és elemző továbbra is a korábbi elméletek mellett maradt, azzal érvelve, hogy az elmúlt napi nyereségek szó szerint strukturális hatással voltak az árfolyamra.

„Az a tény, hogy ez a visszavágás az utolsó csúcs megtétele előtt történik, jó jel” – mondta Il Capo of Crypto a Twitter-követőinek az előző napi mozgások során.

„Véleményem szerint ezen a héten fogjuk látni az utolsó lökést 21k-ig. Az időpivotok október 27. és november 2. (kamatlábak). Potenciális mélypont november közepe körül. Kulcsszintek: 21k és 14k.”

BTC/USD kommentált grafikon. Forrás: Twitter.

Egy másik kommentátor, Credible Crypto továbbra is azt jósolta, hogy a 14.000 dollár soha nem fog eljönni.

„Semmi, amit korábban mondtam, nem változott annyira, hogy újabb vid frissítést készítsek – továbbra is új ATH-t várok 2023-ban, továbbra sem számítok a 14k teljesülésére (érvénytelenítés), továbbra is úgy gondolom, hogy a nagy impulzusunk előtt alapozunk. Most már csak a megerősítésre várunk a kezdetéről” – foglalta össze.

A BTC/USD utoljára szeptember 13-án keringett a Bitstampon a 20.789 dolláros napi lokális csúcsok körül.


Olvastad már? Ár elemzés- DOGE, MATIC

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!