A Reddit NFT projektje elérte az 5 millió dolláros értékesítési szintet

-

A Reddit avatárok NFT-ként már másodlagos piacokon is kereskedhetők, és mára jelentős forgalmat értek el.

A Polygon hálózatán működő avatárokkal több, mint 20 ezer adásvételt bonyolítottak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Reddit saját kriptotárcát is szolgáltat Vault néven, így a közel három millió felhasználója mind használhat blokkláncot.

A Reddit még júliusban jelentette be, hogy a Polygonon adnak ki NFT-ket. Azért választották azt a láncot, mert olcsó és hatékony.

A Reddit termékfejlesztési vezetője, Pali Bhat elmondta, azóta három millió tárcát aktiváltak a Vault szolgáltatásukban, ebből két és fél milliót pedig kizárólag azért, hogy hozzájuthassanak az NFT profilképhez a felhasználók.

A Dune Analytics felmérése alapján az OpenSea piacterén nagy emelkedéssel debütáltak a Reddit tokenek, és most hétfőre átlépték az 5 millió dolláros összvolument.

Egyedül az elmúlt 24 órában 1,9 millió dollárnyi csere zajlott le.

Az avatárok közül 4700 tűnt fel a piacon, és jelenleg összesen 2,8 millió tulajdonosról lehet tudni, akik rendelkeznek ilyen NFT-vel.

Augusztus végén ez még csak 32700 fő volt, így azóta 8550%-ot emelkedett a tokenbirtokosok létszáma, így szeptemberre már elérhető közelségbe került a három milliós érték.

A Dune Analytics számaiból az is kiderül, hogy a Reddit NFT-k 3,8%-át bálnák birtokolják, nem egyéni tulajdonosok.

A Polygon saját kriptója, a MATIC szintén jól járt az NFT-k iránti kereslet megugrásával, az elmúlt 24 órában 6,4%-ot erősödött.

Hét napso időtávon nézve 12,4%, havi nézeten pedig 15,4%-kal növekedett a dollárral szemben.

Az egy évvel ezelőtti adatokat megnézve viszont látható, hogy az akkori árfolyamhoz képest 45,5%-kal alacsonyabban tartózkodik most.


Olvastad már? Ár elemzés- DOGE, MATIC

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!