Egy új metaversum epikus játékcsatákat ígér egy magával ragadó virtuális világban

-

Egy új metaverse epikusnak és kiterjedtnek ígérkezik – és nemrég 250.000 dollárt kapott a funkcionalitás továbbfejlesztésére.

A Moonland lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy saját avatarokat hozzanak létre, és új városokat fedezzenek fel.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Még földtulajdonosokká is válhatnak – vagy saját vállalkozást vezethetnek majd.

A közösségi élményeken és a harci arénákon túl Moonland lenyűgöző koncerteknek is otthont ad majd, amelyek valóban nem e világiak lesznek.

A Moonland fejlesztői és tervezői csapata már elkészítette az első adag NFT-t – és a tulajdonosok lehetőséget kapnak arra, hogy hozzáférjenek a metaversum egy korai demójához.

Ez egy kulcsfontosságú első lépés egy olyan multi-chain metaversum kiépítésében, amely rengeteg más márkát és kriptójátékot fog fogadni.

Erőteljes partnerségek

A Moonland csapata olyan emberekből áll, akik már letették névjegyüket a technológia világában.

És együtt megfogadták, hogy ezt a metaversumot epikussá és kiterjedtté teszik.

A projekt nemrég 250.000 dollárt kapott a kibővített funkciók fejlesztésére és a Qtum NFT ökoszisztémába való integrálásra.

A rajongók közelről követhetik a Moonland fejlődését a Twitteren, a Twitchen, a Discordon, a Telegramon és a This is Moonland nevű dedikált podcaston keresztül.

Az elmúlt kilenc hónapban a csapat az integrációt és a platformprogramozást helyezte előtérbe – és virtuális világukat az Unreal Engine 5 segítségével építették fel.

Egy 10.000 NFT-ből álló gyűjteményt is létrehoztak a játékon belüli eszközök felhasználásával – és az NFT-alapú háziállatok, közlekedési eszközök és harci felszerelések is tesztelés alatt állnak.


Mi a következő lépés?

Ami a jövőt illeti, a közösség hűséges tagjai meghívást kapnak, hogy kipróbálják a Moonland pre-alfa többjátékos környezetét.

A gyakorlat célja egyszerű: a játék szervereinek stressztesztelése és annak ellenőrzése, hogy képesek lesznek-e lépést tartani az igényekkel.

A csapat figyelme a metaverse-en belüli város fejlesztésére is irányul majd, bevásárlóközpontokkal és egyéb terekkel, amelyeket a játékosok élvezhetnek.

A Moonland azt is reméli, hogy más videojátékokat is a fedélzetre emel, és bemutatja a legelső NFT-kollekcióját.

Ezt követi majd egy külön piactér, ahol a metaversen belüli digitális eszközöket lehet majd vásárolni és eladni.

A partnerségek kialakítása más kriptojátékokkal és Web2 márkákkal szintén kiemelt fontosságú – és hogy még nagyobb zajt keltsenek, személyes rendezvényeket is tartanak majd.

Olvastad már? Ár elemzés – BNB, XRP,

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!