Egy új metaversum epikus játékcsatákat ígér egy magával ragadó virtuális világban

-

Egy új metaverse epikusnak és kiterjedtnek ígérkezik – és nemrég 250.000 dollárt kapott a funkcionalitás továbbfejlesztésére.

A Moonland lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy saját avatarokat hozzanak létre, és új városokat fedezzenek fel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Még földtulajdonosokká is válhatnak – vagy saját vállalkozást vezethetnek majd.

A közösségi élményeken és a harci arénákon túl Moonland lenyűgöző koncerteknek is otthont ad majd, amelyek valóban nem e világiak lesznek.

A Moonland fejlesztői és tervezői csapata már elkészítette az első adag NFT-t – és a tulajdonosok lehetőséget kapnak arra, hogy hozzáférjenek a metaversum egy korai demójához.

Ez egy kulcsfontosságú első lépés egy olyan multi-chain metaversum kiépítésében, amely rengeteg más márkát és kriptójátékot fog fogadni.

Erőteljes partnerségek

A Moonland csapata olyan emberekből áll, akik már letették névjegyüket a technológia világában.

És együtt megfogadták, hogy ezt a metaversumot epikussá és kiterjedtté teszik.

A projekt nemrég 250.000 dollárt kapott a kibővített funkciók fejlesztésére és a Qtum NFT ökoszisztémába való integrálásra.

A rajongók közelről követhetik a Moonland fejlődését a Twitteren, a Twitchen, a Discordon, a Telegramon és a This is Moonland nevű dedikált podcaston keresztül.

Az elmúlt kilenc hónapban a csapat az integrációt és a platformprogramozást helyezte előtérbe – és virtuális világukat az Unreal Engine 5 segítségével építették fel.

Egy 10.000 NFT-ből álló gyűjteményt is létrehoztak a játékon belüli eszközök felhasználásával – és az NFT-alapú háziállatok, közlekedési eszközök és harci felszerelések is tesztelés alatt állnak.


Mi a következő lépés?

Ami a jövőt illeti, a közösség hűséges tagjai meghívást kapnak, hogy kipróbálják a Moonland pre-alfa többjátékos környezetét.

A gyakorlat célja egyszerű: a játék szervereinek stressztesztelése és annak ellenőrzése, hogy képesek lesznek-e lépést tartani az igényekkel.

A csapat figyelme a metaverse-en belüli város fejlesztésére is irányul majd, bevásárlóközpontokkal és egyéb terekkel, amelyeket a játékosok élvezhetnek.

A Moonland azt is reméli, hogy más videojátékokat is a fedélzetre emel, és bemutatja a legelső NFT-kollekcióját.

Ezt követi majd egy külön piactér, ahol a metaversen belüli digitális eszközöket lehet majd vásárolni és eladni.

A partnerségek kialakítása más kriptojátékokkal és Web2 márkákkal szintén kiemelt fontosságú – és hogy még nagyobb zajt keltsenek, személyes rendezvényeket is tartanak majd.

Olvastad már? Ár elemzés – BNB, XRP,

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!