ūüĆź AI kriptop√©nzek az NVIDIA jelent√©se ut√°n megugranak

-


Vendégbejegyzés


Az NVIDIA nemr√©giben k√∂zz√©tett jelent√©se izgalmat keltett a kriptopiacon. Az AI-alap√ļ kriptop√©nzek sok befektetŇĎ figyelm√©t felkeltik. A mostani 2024-es bikafut√°s m√©g egy r√©teggel s√ľrgetŇĎbb√© teszi a helyzetet.

A technikai fejleszt√©sek √©s a piaci trendek azt sugallj√°k, hogy ezek az √©rm√©k potenci√°lis fellend√ľl√©sre sz√°m√≠thatnak.

A k√≠v√°ncsi olvas√≥k ezt az elemz√©st idŇĎszerŇĪnek √©s tanuls√°gosnak fogj√°k tal√°lni.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Fedezd fel az √©rdeklŇĎd√©st kiv√°lt√≥ legfontosabb t√©nyezŇĎket √©s azt, hogy mit hozhat a j√∂vŇĎ az AI-k√∂zpont√ļ kriptovalut√°k sz√°m√°ra.

A CYBRO a kripto b√°lna radarj√°ra ker√ľl tokenjeinek elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s√©vel

A CYBRO egy √ļj platform, amelynek c√©lja, hogy seg√≠tsen a felhaszn√°l√≥knak t√∂bbet keresni a Blast blokkl√°ncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamot kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében.

A CYBRO fŇĎ funkci√≥ja, hogy seg√≠tsen a felhaszn√°l√≥knak kihaszn√°lni ezt a lehetŇĎs√©get.

Pillanatnyilag a CYBRO elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©sben √©rt√©kes√≠ti a tokenjeit alacsony, 0,025 doll√°ros darab√°ron, ami 58%-kal olcs√≥bb, mint a v√°rhat√≥ j√∂vŇĎbeli √°r. Ez 140%-os potenci√°lis megt√©r√ľl√©st k√≠n√°l.

Azt besz√©lik, hogy egy kripto b√°lna jelentŇĎs mennyis√©gŇĪ CYBRO tokent v√°s√°rolhat, ami erŇĎs √©rdeklŇĎd√©st mutat a projekt ir√°nt.

A teljes tokenmennyis√©gnek mind√∂ssze 21%-a √°ll rendelkez√©sre ebben az elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©sben, √©s k√∂r√ľlbel√ľl 25 milli√≥ tokent m√°r eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet Рa kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai sz√°mos elŇĎnyben r√©szes√ľlnek, t√∂bbek k√∂z√∂tt jutalmakat kapnak a staking ut√°n, k√ľl√∂nleges airdropokat, cashbacket a v√°s√°rl√°sok ut√°n, alacsonyabb d√≠jakat a keresked√©s√©rt √©s a hitelez√©s√©rt, valamint egy biztos√≠t√°si programot a platformon bel√ľl.

A CYBRO c√©lja, hogy a Blast √∂kosziszt√©m√°n bel√ľl √©s azon t√ļl k√ľl√∂nb√∂zŇĎ befektet√©si strat√©gi√°kon kereszt√ľl t√°mogassa a kript√≥n√∂veked√©st. E strat√©gi√°k a konzervat√≠v befektet√©sektŇĎl a magas hozam√ļ befektet√©sekig terjednek.

A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A j√∂vŇĎbeni friss√≠t√©sek k√∂z√© tartozik az AIBroker a chatbot-assziszt√°lt befektet√©sekhez √©s az egykattint√°sos befektet√©si funkci√≥ a hozamok optimaliz√°l√°s√°hoz a decentraliz√°lt (DeFi) √©s a k√∂zpontos√≠tott p√©nz√ľgyekkel (CeFi) val√≥ integr√°ci√≥n kereszt√ľl.

>>>N√∂veld kriptoportf√≥li√≥dat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a j√∂vŇĎbeni ak√°r 140%-os hozam√©rt!<<<<

Az ICP vegyes piaci hangulatot tapasztal hossz√ļ t√°v√ļ n√∂veked√©si potenci√°llal

A piac vegyes hangulatot mutat az Internet Computerrel kapcsolatban. B√°r a r√∂vid t√°v√ļ v√°ltoz√°sok negat√≠vak, az elm√ļlt hat h√≥napban jelentŇĎs n√∂veked√©s figyelhetŇĎ meg.

A jelenlegi √°rfolyam k√∂zel van mind a t√°masz-, mind az ellen√°ll√°si szintekhez, ami lehetŇĎv√© teszi a kit√∂r√©st.

A folyamatos elfogad√°s √©s a technol√≥giai potenci√°l miatt az ICP nagyobb √©rdeklŇĎd√©st kelthet.

Az √°rmozg√°sok √≥vatos piaci viselked√©sre utalnak, de a hossz√ļ t√°v√ļ kil√°t√°sok tov√°bbra is rugalmasak.

A Renderrel kapcsolatos pozitív piaci hangulat a vegyes jelzések ellenére is

A Render piaci hangulat optimizmust mutat. Az adatok fokozatos emelked√©st t√ľkr√∂znek, amit a k√∂zelm√ļltban bek√∂vetkezett egy h√≥napos √©s hat h√≥napos √°rugr√°sok is al√°t√°masztanak.

A héten bekövetkezett enyhe visszaesés ellenére az átlagok és a mutatók stabilitást sugallnak.

A Render innovat√≠v renderel√©si szolg√°ltat√°sai val√≥s hasznoss√°got k√≠n√°lnak, ami n√∂veli a befektetŇĎk bizalm√°t. Ez r√∂vid t√°von magasabbra tolhatja az √°rakat.

Következtetés

Az ICP √©s az RNDR r√∂vid t√°von korl√°tozott n√∂veked√©st l√°that. A CYBRO azonban kiemelkedik, k√ľl√∂n√∂sen a 2024 m√°sodik negyed√©v√©ben esed√©kes megjelen√©s miatt.

A CYBRO egyed√ľl√°ll√≥, mivel a Blast blokkl√°ncot haszn√°lja a kereseti potenci√°l maximaliz√°l√°s√°ra.

A korai befektetŇĎknek lehetŇĎs√©g√ľk van csatlakozni a CYBRO token elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s√©hez, √©s kedvezŇĎ felt√©telekkel besz√°llni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

√Čvente 1000 cs√ļcsszakember kik√©pz√©s√©re k√©sz√ľl a nig√©riai korm√°ny

A nig√©riai korm√°ny √©ves k√©pz√©si programot ind√≠tott 1000 √°llampolg√°r sz√°m√°ra a mesters√©ges intelligencia √©s a blokkl√°nc ter√ľlet√©n, hogy Nig√©ri√°t a glob√°lis gazdas√°gok el√© helyezze, √©s...

A Bitcoin kiskereskedelmi √©rdeklŇĎd√©s cs√∂kken: A k√∂vetkezŇĎ a sorban az Ethereum √©rm√©k a tŇĎke√°raml√°s√©rt?

Vend√©gbejegyz√©s A h√©tk√∂znapi befektetŇĎk √©rdeklŇĎd√©se a Bitcoin ir√°nt cs√∂kken. Ez az elmozdul√°s az Ethereum √©s alternat√≠v tokenjei fel√© ir√°nyul√≥ tŇĎke√°raml√°st jelenthet. Az olvas√≥k felfedezhetik, hogy mely digit√°lis...

A legfŇĎbb okok ami√©rt az XRP √°r jelentŇĎs emelked√©st tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC √ľgyben, √©s vegyes a v√©lem√©ny√ľk a j√ļlius 31-ig t√∂rt√©nŇĎ lehets√©ges megegyez√©srŇĎl vagy megold√°sr√≥l. A spekul√°ci√≥kat tov√°bb fŇĪszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy √ļj alap el√©rhetŇĎv√© tette a Bitcoin-tulajdonosok sz√°m√°ra azt a lehetŇĎs√©get, hogy a portug√°l aranyv√≠zum-programon kereszt√ľl eur√≥pai uni√≥s polg√°rr√° v√°ljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund t√°rsalap√≠t√≥ja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!