A Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) 16% -kal emelkedik felfelé, a rejtett DeFi Token valószínűleg követni fogja őket

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) a közelmúltban 16%-kal emelkedett az átlagos árfolyamsáv fölé, ami arra utal, hogy további rejtett DeFi tokenek követhetik a példát.

Az egyik ilyen az RCO Finance (RCOF).

Miközben a Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) továbbra is a 10. legtöbbet kereskedett kriptovaluta eszközként pörög, az RCO Finance (RCOF) a felfelé ívelő trendvonal meglovaglásához és a korai projektek hatalmas hozamához igazodik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Értelmezzük a Shiba Inu (SHIB) árfolyam-emelkedése mögött álló erőt, és hogy mit jelent ez a fenomenális DeFi tokenünk számára.

A Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) árfolyamugrása, ki a következő?

A Shiba Inu (SHIB) a piaci kapitalizációs értékével árhullámokat okozott a mémérmék szektorában, átlépte a 17 milliárd dolláros határt, mielőtt megállapodott a jelenlegi 16,1 milliárd dolláros értéken.

A legutóbbi megugrása néhány alapvető, az ökoszisztémájával kapcsolatos mérőszámnak köszönhető.

Ilyen metrika például az égetési mechanizmusa. Az égetési aránya 600%-ra robbant, közel 10 millió token megsemmisítésével.

Az égetési mechanizmus célja, hogy csökkentse a Shiba Inu (SHIB) forgalomban lévő készletét, így azt szűkössé és értékesebbé teszi.

A tokenek elégetése az elmúlt 24 órában akár 8,27%-os áremelkedést eredményezett, a 0,000027 dolláros árszintre.

A Shiba Inu (SHIB) Later-2 skálázási megoldása –Shibarium– szintén hozzájárul az árfolyam emelkedéséhez.

A Shibarium célja a tranzakciós díjak csökkentése és a sebesség javítása. Már két jelentős frissítésen esett át a sebesség javítása és a közösség felhatalmazása érdekében.

Ezen tényezőknek köszönhetően a Shiba Inu (SHIB) 24 órás kereskedési volumene 129,99%-kal 2,3 milliárd dollárra nőtt.

A Cardano (ADA) árfolyama szintén 0,15%-kal 0,46 dollárra emelkedett. A 24 órás kereskedési volumene azonban 21,28%-kal csökkent, jelenleg 347 millió dolláron áll.

A piaci kapitalizáció értéke 0,03%-kal nőtt, mivel a Cardano (ADA) eszköz most 16 milliárd dollárt ér.

A Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) meghatározza az új DeFi token tempóját

Ahogy a Shiba Inu (SHIB) és a Cardano (ADA) átszakítja az ellenállási vonalakat, egy új DeFi token fogja bevenni a kriptopiacot.

Az RCO Finance (RCOF) DeFi kereskedési platform célja, hogy a befektetőknek számos lehetőséget biztosítson a passzív jövedelemszerzésre.

A platform forradalmasítani kívánja a befektetéseket, és új megközelítést kínál a Debit kártyák használatával. A betéti kártyák segítségével a befektetők határok nélküli tranzakciókat hajthatnak végre.

A decentralizált kereskedési platform lehetővé tenné a befektetők számára, hogy részvényekbe, kötvényekbe, kriptókba és valós eszközökbe fektessenek.

A betéti kártyák a befektetőknek hozzáférést ígérnek ezekhez az eszközökhöz anélkül, hogy fiat valutára váltanának.

A DeFi platform a befektetők számára olyan mesterséges intelligencia kereskedési funkciókat is biztosítana, amelyek az egyéni igényekhez igazíthatók.

A platform a gépi tanulási technikákat fogja használni a piaci adatok összegyűjtésére és olyan stratégiák kidolgozására, amelyekkel a befektetők több hozamot érhetnek el, miközben csökkentik a kockázatot.

Shiba Inu

Keress Tier alapú jutalmakat a profit maximalizálása érdekében az RCO Finance (RCOF) segítségével

Az RCO Finance (RCOF) elsődlegesen arra összpontosít, hogy különböző módokon passzív jövedelemlehetőségeket teremtsen a felhasználók számára.

Egyik ilyen lehetőség a tier-alapú jutalmazási rendszere, amelyet token-tulajdonosként aktiválna. A platform jelenleg 0,0127 dolláros kedvezményes áron forgalmaz a tokenekért.

Tokentulajdonosként akár 6%-os osztalékot is kaphatsz, a befektetési szintedtől függően. Ha 50 000 dollárt fektetsz a tokenekbe, akkor 1% osztalékot kapsz, míg 250 000 dollárral akár 6%-ot is.

A tokenek birtoklásának is megvannak a maga előnyei. A tokenek jelenleg az első szakaszban vannak, és ha a következő szakaszig meg tudod tartani őket, akkor 169%-os növekedést érhetsz el a befektetésedben.

A végső előértékesítési szakasz után akár 3000%-os nyereséget is kaszálhatsz, amikor a token végre a főbb platformokon is megjelenik.

Mint tokentulajdonos, a kereskedési platformon 40%-os kedvezményt is kapna minden előértékesítési fordulóban, egy kissé magasabb RCOF Finance (RCOF) token értéken.

Az RCO Finance (RCOF) szekeréhez való csatlakozás most fantasztikus és exkluzív bónuszokat, nyereményjátékokat és még sok mást ígér.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!