A Worldcoin, az Algotech és a Dogecoin e hónapban izgalmas nyereségre fogja vezetni a kereskedést

-


Vendégbejegyzés


A befektetők és az elemzők figyelmét egyaránt három kiemelkedő szereplő köti le: Worldcoin (WLD), Algotech (ALGT) és Dogecoin (DOGE).

E hónapban ezek a digitális eszközök készen állnak arra, hogy izgalmas nyereségek felé vezessék a piacot, az egyedi technológiai fejlesztések, a stratégiai fejlesztések és a növekvő elfogadottság miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek közül melyik lenne a legjobb kripto a befektetéshez? Olvasd tovább, hogy megtudd.

Worldcoin

A Worldcoin (WLD) reagál az adatvédelmi incidensre: Az árfolyam 1,81%-kal esik a medvés héten

A Worldcoin (WLD), egy úttörő biometrikus kriptopénz projekt, reagált a hongkongi adatvédelmi biztos hivatala (PCPD) közelmúltbeli utasítására, amely az adatvédelmi rendelet megsértése miatt leállította a Worldcoin (WLD) helyi működését.

A Worldcoin (WLD) a 2024. május utolsó hetének kezdetén kiadott közleményében hangsúlyozta, hogy nem törekszik személyes személyazonosságok vagy adatok gyűjtésére, megosztására vagy pénzzé tételére.

Helyette elsődleges célja a felhasználók hitelességének és egyediségének ellenőrzése.

A hírt követően a Worldcoin (WLD) árfolyama egy hét alatt 4,97 dollárról 4,88 dollárra esett, 1,81%-os esést regisztrálva.

Milyen kilátások vannak a Worldcoin (WLD) számára e medvés széria után? Az elemzői előrejelzések szerint a Worldcoin (WLD) 2024 negyedik negyedévére 13,82 dolláron fog kereskedni, ami a WLD 4,88 dolláros értékéhez képest 183,20%-os fellendülést jelent.

Miközben a Worldcoin (WLD) növekedésre van kihegyezve, jelenleg csökkenő tendenciát mutat, ami arra késztetheti befektetőit, hogy jobb kilátások után nézzenek. Az Algotech (ALGT) jó lehetőség?

Az előértékesítési fillérekből az indulás napi jackpotig: Az Algotech (ALGT) 87,5%-os hozamot vár

Miközben az Algotech (ALGT), a kripto-innováció szellemi terméke a bónusz előértékesítési fordulójára készül, a hozzáértő befektetők igyekeznek elcsípni egy szeletet ebből a csábító token tortából.

Az előértékesítés során már több mint 5,8 millió dollárral a digitális öv alatt és a mindössze 0,08 dolláros darabáron kapható tokenekkel, a korai érdeklődők lecsapnak a potenciális jackpotra, amint az Algotech (ALGT) az induláskor 0,15 dolláros induló árfolyamon teszi meg szűzrepülését, hogy 87,5%-os hozamot jelezzen.

A technikai varázslás az Algotech (ALGT) nagyszabású terveinek neve. A platform 1,2 millió dollárt költött néhány menő H100 GPU-ra, hogy növelje az AI agykapacitását.

Az Algotech (ALGT) AI ezekkel a felturbózott processzorokkal felfegyverkezve egy mintafelismerő, előrejelzéseket készítő mesterré és talán az egyik legjobb megvásárolható NFT-vé válik. Célja?

A kriptokereskedőket a lehető legjobb eszközökkel felvértezni, hogy segítse őket a piac zűrös vizein való finom navigálásban.

Mivel az Algotech (ALGT) hype-vonata végigrobog, és mind a kíváncsi kisbefektetőket, mind a nagymenő intézményeket vonzza, a szakértők felveszik a jóskalapjukat.

Az ALGT tokenek új magasságokba emelkedéséről suttognak, amint a főbb tőzsdékre kerülnek. Egyesek még egy varázslatos 1 dolláros árcéduláról is álmodoznak nem sokkal a bevezetés után.

Hogy miért? Mindez az AI-vezérelt kereskedési megoldások iránti csillapíthatatlan éhségnek köszönhető, és annak, hogy az Algotech (ALGT) a legjobb Erc20 érmék közé pozicionálta magát.

Vajon a Dogecoin (DOGE) képes lesz-e megfelelni ennek a teljesítménynek?

A Dogecoin (DOGE) a Tesla partnerség ellenére is tartja magát 0,16 dollárnál

2024 május első hetének kibontakozásakor a Tesla egy úttörő lépéssel üdvözölte a Dogecoin (DOGE) érmét, így az online áruházában életképes fizetési lehetőséggé vált.

Ez a bátor lépés sarkalatos pontot jelent a vállalat kriptovalutákkal, köztük a DOGE-val való kapcsolatában, ami intrikát és kétségeket ébreszt a kriptoközösségben.

Ez a lépés kiváltotta a befektetőkből a Dogecoin vásárlását? Úgy tűnik, nem, mert a hír után egy hónappal a DOGE 0,16 dolláron stagnált.

Mit mondanak a szakértők a Dogecoin (DOGE) további pályájáról?

Előrejelzéseik szerint a Dogecoin (DOGE) 2024 végére 0,24 dolláron fog kereskedni, ami 50%-os ugrást mutat a Dogecoin (DOGE) 0,16 dolláros értékéhez képest.

A Dogecoin (DOGE) teljesítménye nem a legjobb, így a befektetők érthető módon más, ígéretes érmékre helyezik át a hangsúlyt.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!