Zöld utat kapott a cNGN stablecoin Afrikában, a Meme Moguls (MGLS) előértékesítés befolyásolja a piaci hangulatot

-


Vendégbejegyzés


Az afrikai ország számára mérföldkőnek számító lépésként a Nigériai Központi Bank (CBN) jóváhagyta az Africa Stablecoin Consortium (ASC) februárban induló cNGN stablecoinjának elindítását.

A piac más területein a Meme Moguls (MGLS) emelkedő hangulatot teremt a natív tokenje folyamatban lévő előértékesítési eseménye során. Fejtsük ki ezt a két izgalmas fejleményt részletesebben.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Africa Stablecoin Consortium (ASC) és a cNGN stablecoin bevezetése

Az Africa Stablecoin Consortium (ASC) engedélyt kapott a nigériai központi banktól (CBN), hogy a cNGN stabilcoinját a szabályozási sandboxban tesztelje.

2024. február 27-én tervezik a cNGN bevezetését. A cNGN tokent 1:1 arányban kötik a nigériai naira-hoz.

A stabilitás és megbízhatóság biztosítása érdekében a cNGN-t meghatározott kereskedelmi bankokban biztonságosan tartott Naira-tartalékok fedezik.

Érdemes megjegyezni, hogy a cNGN-t úgy tervezték, hogy az eNaira-val, a Központi Bank digitális valutájával (CBDC) párhuzamosan működjön, és ne helyettesítse azt.

A cNGN stablecoin például a Bantuval, a BNB Smart Chain-nel és más blokkláncokkal való interoperabilitással büszkélkedhet.

Afrika legnagyobb gazdaságaként Nigéria élen jár a kontinens digitális átalakulásának útján.

Mivel az ország nagyszámú, bankszámlával nem rendelkező lakossága és egyre nagyobb mértékben támaszkodik a mobilfizetésekre, megérett az innovatív pénzügyi megoldásokra.

A cNGN-t elsősorban arra tervezték, hogy a nigériaiak számára megkönnyítse a külföldre történő pénzküldést családtagjaiknak vagy üzleti célokra.

Emellett életképes alternatívát kínál a hagyományos átutalási szolgáltatókkal szemben, amelyek magas díjaikról és hosszú feldolgozási idejükről ismertek.

Mostantól a Nigérián kívül élők is küldhetnek pénzt hazájukba a cNGN stablecoinon keresztül, lényegesen alacsonyabb díjakkal és gyorsabb tranzakciós idővel.

Ez nagymértékben előnyös a nigériai diaszpórának, valamint a nemzetközi fizetésekre támaszkodó vállalkozásoknak.

Meme Moguls: Play-to-Earn Gaming átformálása

A Meme Moguls (MGLS) újradefiniálja a play-to-earn terepet azáltal, hogy zökkenőmentesen egyesíti a mémkultúra vonzerejét a tőzsdei kereskedés fortélyaival egy virtuális környezetben.

A fő feltétel az, hogy a tőzsdei kereskedésről tanuljunk, miközben versenykörnyezetben szórakozunk.

Ami a Meme Moguls-t kiemeli, az a lebilincselő és jövedelmező játéklehetőségek sokszínűsége.

A játékosoknak lehetőségük van baráti versengésre privát versenyeken keresztül, belevethetik magukat a globális versenyek izgalmaiba, vagy kihívást jelenthetnek maguknak a „Beat the Market” módban, ahol befektetési tudásukat mérhetik össze a piaci trendekkel.

Meme Moguls

Az ezeket a játékokat megnyerő játékosokat MGLS tokenekkel és ritka NFT-kkel jutalmazzák, amelyeket készpénzért eladhatnak vagy a játékbeli piacon felhasználhatnak.

A ritkább NFT-k további játékelőnyöket tartalmaznak, például jobb spreadeket és nagyobb tőkeáttételt.

A Meme Moguls élménye nem áll meg a versenyzésben.

A platform kibővül a „Moguls World” nevű, magával ragadó metaversummal, amely tele van olyan további tevékenységekkel, mint a tokenbányászat, a likviditási poolokban való részvétel és a staking lehetőségek.

Az MGLS előértékesítési szenzáció

Az MGLS tokeneket a játék indulása előtti előértékesítés során lehet megvásárolni.

Az MGLS az első fázisban 0,0019 dollárról indult, és az előértékesítés ötödik fázisában 90%-kal emelkedett a jelenlegi 0,0036 dolláros árra.

Az előértékesítés egyes fázisaiban az ár folyamatosan emelkedik.

Tovább fokozza a hírverést a csapat bejelentése, miszerint az egyes szakaszok végén 10 000 dollárt adnak az előértékesítés egy résztvevőjének.

Ez nagy érdeklődést és befektetést váltott ki, mivel a játékosok igyekeznek a szerencsés nyertesek közé kerülni.

Az elemzők szerint a Meme Moguls egy egyedülálló P2E modellt mutat be, amely ötvözi a szórakozást, az oktatást és a jutalmakat.

Az ilyen előnyös kombináció az MGLS számára 100-szoros előrejelzéseket eredményezett a piacra jutás során.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

Webhely: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegram: https://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!