Zhao Changpeng, a Binance váltó vezérigazgatója meg van győződve arról, hogy a kriptopiac hamarabb regenerálódik majd, mint ahogy a Nasdaq ébredt fel a dotkomlufit követően. Mindezt egy Forbes-interjúban osztotta meg a befektetőkkel.

Olvastad már? Ha eljön a tél, a bitcoin a menedék?

„A kriptoipar biztosan túlél. Nem fog eltűnni. A blokklánc-technológia megmarad. Az elfogadottság idővel megnő. Teljesen más, mint a Nasdaq. A Nasdaq-nak sokkal nagyobb volumene (kereskedési forgalma) volt. A piaca sokkal nagyobb. Ha egy süllyedő acélszörnyeteget próbálsz megmenteni az elmerüléstől, egyértelmű, hogy tovább tart, míg újra útjára állítod.” – mondta,majd hozzátette:

„Úgy vélem, a kriptopénzek terében ez sokkal hamarabb bekövetkezik. Meg vagyok róla győződve.”

 

„Nagyon sok pozitív dolgot látok a kriptopénzekben, az ár mégis esik. Véleményem szerint ennek nem igazán van értelme.

 

Ugyanakkor tudom, hogy az ár mindig visszatér a termék valódi értékéhez. Most az érték és az ár egymástól ellentétesen mozog, ami számomra kissé meglepő – biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb majd elkezdenek egymáshoz közelíteni” – összegezte.

Zhao nagy optimista

Zhao Changpeng híres a piac értékét érintő pozitív előrejelzéseiről. Igaz, mi mást is várhatnánk a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjének vezetőjétől.

Ez éven egyébként halhattunk már hasonló érdekes híreket, például az Ethereum-alapító Vitalik Butreinről, aki visszavonta korábbi véleményét, miszerint a digitális valuták már soha nem fognak ezerszeres növekedést elérni.

„Hiszek abban, hogy a kriptopénzek ára ezerszeresre, vagy még tovább növekedhet. Már csak az csaknem ezerszeresére növelte értéküket, hogy elérhetővé váltak az amerikai dollár piacáról, a származtatott ügyletek pedig ezt még tovább emelhetik” – mondta még szeptemberben.

A Binance érdekes jövője

Hogy a bitcoin ára a közeljövőben tovább esik, vagy elkezd felállni a piac tízéves történetének legnagyobb eséséből, még kérdéses. A Binance-ra mindenesetre érdekes időszak vár. Jövő éven elindul saját blokkláncuk, a „Binance chain”, illetve saját decentralizált tőzsdéjük, a Binance DEX.

Mindezen tények ígéretesnek hangzanak a Binance Coin (BNB) kriptopénz számára is, amely így további jelentős hasznot generálhat befektetőinek.

TIPP: Ha szeretnéket a Binance-on keresztül kereskedni, regisztrálhattok promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva oldalunkat. A váltón, azon túl, hogy Binance Coin digitális valutát vásárolhattok, kedvetekre válogathattok az összes jelentős kriptopénzek és kisebb coinok között.

Forrás: dailyhodl.com

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!