Zhao: 2018 a korrekció éve volt

-

Zhao Changpeng a „korrekció évének” nevezte 2018-at a kriptopénzek szempontjából, miközben optimistán tekint a teljes ágazatra – derült ki egy Bloombergnek adott interjújából.

Olvastad már: A Circle ügyvezetője kitart a bitcoin mellett

Zhao beszédében hivatkozott a kereskedőket idén sújtó medve trendre, amely november közepén fordult igazán keménnyé.

Zhao, a Binance vezérigazgatója és alapítója azt mondta, hogy „ez a korrekció éve” volt. Megjegyezte, hogy miközben az ár rendkívül vonzó a spekulánsok számára, az iparág növekedni fog azon fejlesztőknek köszönhetően, akik „valódi használati esetekre” írnak alkalmazásokat – ezzel is elősegítve a kriptopénzek adoptációját.

Azzal kapcsolatban, hogy az aktuális piaci helyzet mennyire érintette a Binance terveit, Zhao elmondta, hogy elindítottak egy fiat váltót, terveik közt pedig további kettő vagy három elindítása szerepel „a következő hónapban vagy később”, valamint 10 további fiat váltó jövő éven.

Hozzátette:

„Egyetlen tervünk sem változott meg, továbbra is agresszívan nyomulunk előre.”
A kriptotér megnövekedett szabályozottságával, és a kormányok belefolyásával kapcsolatban megjegyezte, hogy a kriptoipar „egyértelműséget akar: sok országban még mindig nagy a bizonytalanság”.

Úgy véli, hogy az ágazat „olyan szabályozásokat kíván, amely előremozdítja az innovációt”. Összegzésképp elmondta, hogy még mindig nagyon magabiztos a területtel kapcsolatban.

A Binance tevékenysége mára már túllépte a hagyományos kriptováltókét. A Binance Labs, a cég innovációs részlege idén augusztusban indította el saját „Inkubátor Program”-ját. A program előrehaladásáról a múlt héten számoltak be részletesen.

A Binance Charity Found, a Binance filantróp pénzalapja tegnap jelentette be, hogy elindították első blokkláncalapú karitatív programjukat, amellyel a máltai fiatalokat szeretnék támogatni.

A program célja, hogy segítséget nyújtson a gyógyíthatatlan és hátrányos helyzetű gyermekeken Málta és Gozo szigetén.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!