Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Worldcoin (WLD)

A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal.

Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a mesterséges intelligencia (AI) területére, az pozitívan hathat a WLD-re és más AI-alapú tokenekre.

A Worldcoin árfolyam kettős feneket alakított ki a 4,22 dolláros napi támaszszint felett.

Ez a technikai alakzat a március 10. és április 13. közötti 70%-os zuhanás után következik, ami a csökkenő trend aljára és egy lehetséges fordulatra utal.

A Worldcoin árfolyama áttörte az 5,62 dolláros szintet, és közel került a 6,70 dolláros eredeti cél eléréséhez.

De az általános piaci körülmények miatt a WLD visszatért, és jelenleg 5,62 dollár körül mozog.

Amennyiben a Bitcoin (BTC) árfolyama magasabbra emelkedik, az altcoinok, köztük a WLD is felfelé ívelhet, ami a 6,70 dolláros akadályt veszi célba.

Figyelembe véve, hogy a Relative Strength Index (RSI) és az Awesome Oscillator (AO) is elrugaszkodott a saját átlagos szintjéről, az 5,62 dolláros szint leküzdése a Worldcoin árfolyamát a következő kulcsfontosságú, 8,55 dolláros akadályig repítheti.

Ez a lépés összességében 45%-os nyereséget jelentene a WLD tulajdonosok számára.

Ellenben, ha a befektetők úgy döntenek, hogy az OpenAI bejelentése nem egy különösebb jelentőséggel bír, az elszívhatja a vásárlási nyomást, és a Worldcoin árfolyama lejjebb csúszhat.

Amennyiben a WLD 4,22 dollár alatti napi gyertyás zárást produkálna, az egy alacsonyabb mélypontot hozna létre, és megingatná a bikás tézist.

Ilyen esetben a Worldcoin árfolyama 35%-ot zuhanhat és újra meglátogathatja a 2,71 dolláros támaszszintet.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!