Worldcoin (WLD) technikai elemzés 03.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Worldcoin (WLD)

A Worldcoin (WLD) teljesítette a február utolsó hetében készült beszámoló előrejelzését, elérte a 10 dollárt, és ezzel új ATH-t állított fel.

A cikkírás idején a következő cél éppen 11 dollár felett volt, ám a Fibonacci kiterjesztési szintek azt mutatták, hogy az árak ennél sokkal tovább is mehetnek.

A technikai elemzés azt mutatta, hogy a bikák olyan erősek voltak, hogy a WLD egy héttel ezelőtti visszahúzódása megszakadt.

A vevők lelkesek voltak és meggyőződést mutattak, ami megerősítette azt az elképzelést, hogy az árak emelkedni fognak.

A Fibonacci visszahúzási és meghosszabbítási szintek azt mutatták, hogy a WLD a 9,45 dolláros helyi csúcs fölé emelkedett, miután néhány napja az 5,8 dolláros 50%-os szintre húzódott vissza.

Ez a dip azután következett be, hogy a WLD árai és az RSI momentum indikátor között medvés divergencia alakult ki az 1 napos időkeretben.

Tovább lent egy erős keresleti zóna volt a 4 dolláros területen, ahol egy bikás törőblokk (zöld) és egy fair value gap (fehér) összefutása volt.

Az, hogy a WLD bikák nem várták meg, hogy ennyire lefelé vonuljanak vissza, erős érv volt elsöprő erejük mellett.

Hamarosan várhatóan eléri a 13,30 dolláros szintet, de a 61,8%-os és 100%-os kiterjesztési szintek 13,96 és 16,74 dollárnál szintén célpontok az elkövetkező napokban vagy hetekben.

A likvidációs szintek elemzése azt mutatta, hogy a kumulatív likvidációs szintek delta értékei az elmúlt hat órában masszívan a bikák javára alakultak.

Mindez az árak gyors emelkedése mellett történt, ami azt jelzi, hogy a spekulánsok a mozgásból való profitszerzés reményében halmozták el a long pozíciókat.

A következő nagyobb likvidálási szintek a becslések szerint a 11, 04-11, 09 dolláros területen helyezkednek el, ahol közel 14 millió dollárnyi rövid pozíciót likvidálnának, ha a WLD árai tesztelnék ezt a szintet.

Közben a nagy tőkeáttételű long pozíciókat 10 millió dollár értékben likvidálnák, ha az árak 9,77 dollárra esnének.

Ez felvetette némi volatilitás valószínűségét a közeljövőben, mielőtt a token értéke 13,30 dollár felé, és valószínűleg feljebb emelkedik.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!