Vitalik Buterin: az Ethereum értéke erősebb, mint valaha

-

Az egy hetes grafikonon az ether értéke még nem mutat komolyabb változást. Az eddigi növekedés nem mutatja a megfordulás jeleit, így csak egy kisebb visszahúzás volt egy újabb árfolyamcsökkenés előtt.
A legközelebbi kritikus szint 100 dollár, ha ezt áttöri, akkor a 80 dolláros minimumszintig mehet az ether értéke.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. A részletekért kattints!

Az MACD és sztochasztikus értékek is további csökkenés jeleit mutatják. Az MACD vonal a negatív tartományba ért, a sztochasztikus vonalak, pedig a túlzott eladások felé mutatnak.

Az egynapos grafikon azt mutatja, hogy megtörtük az árfolyamhanyatlást, és egy növekedési csatorna alakult az ellenállási szint felett. A piac jelenlegi elérte a 23,6%-os Fibonacci-értékét, amivel véghez vitte a korábbi hanyatlás korrekcióját. A növekedés következő célja 38,2%-on (210,43 dollár) és 50,0 %-on áll (239,5 dollár). A támaszszint továbbra is 116,06 dollár.

A négyórás grafikonon egy növekedést figyelhetünk meg egy stabil csatornán belül. Miután egy aranykereszt alakult a sztochasztikuson, további növekedési jelek alakultakak, melyek a 210,43 dolláros szintig mutatnak. A támaszszint továbbra is 164,67 dollár. Ha ez áttörésre kerül, akkor ismét próba alá eshet a korábbi ellenállási szint és 140 dolláros támaszszint körül állhat meg az esés.

Vitalik Buterin, az Ethereum megalkotója szerint a platform erősebb, mint valaha, legalábbis ezt felelte a Twitteren.
Sokan beszélnek róla, hogy az Ethereum kezdi elveszíteni erejét és nyersanyagait, így a felhasználók kezdik megkérdőjelezni, hogy a rendszer valaha visszaszerezheti-e korábbi erejét.
Nem ez az első eset, hogy Buterin nem ad konkrét választ az építő kritikákra. Azonban továbbra is fennáll a remény a hálózat 2.0-s verziójának megjelenésére, amivel életbe lép a kamatalapú algoritmus. Ez új erőt adhat az Ethereum számára, amellyel új felhasználókat szerezhet a platform.
A Nomura Kutatóintézet és az Intelligence Unit üzleti megállapodást kötöttek egy dollár- és jenalapú új termék bemutatására. Ez a mutató öt különböző kriptopénzt támogat, köztük az ethert is. A cég szerint a mutató intézményi szinten adhat tanácsadást a befektetők részére.

A mutató havonta fog frissülni.

A kriptovilág pozitívan reagál a pénzügyi szektor eseményeire, vagyis arra, hogy a befektetők kezdik otthagyni a kockázatos befektetéseket a koronavírus lehetséges terjedése miatt.
A bitcoin tartja a növekedés ütemét, de az ether továbbra is le van maradva. Az ether valószínűleg fel tudna zárkózni, ha sokkal népszerűbb lenne a piacokon.

Olvastad már? Szuperciklus várhat a bitcoinra, ha beüt az intézményi FOMO

Forrás: coinspeaker.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!