Vitalik Buterin: „az ár helyett a technológiára koncentráljatok”

-

Miközben a kriptopénzek medvepiaca továbbra is tombol, az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin úgy vélekedett, hogy a kriptopénz közösségnek a kriptopénzek árai helyett a technológiára és az alkalmazási rendszerre kellene összpontosítania.

A technológia miatt részt venni benne „jelentős és pozitív” irányú kulturális hozzáállást jelent ahhoz képest, hogy a potenciális pénzügyi nyereség kedvéért legyünk benne.

Februárban Buterin azt mondta, hogy a kriptopénzfejlesztők örülnek egy új medvepiacnak.

Az emelkedő kriptopiaci árak hatalmas figyelmet vonzanak egy bikapiacon, ahol a kapzsiság és a féktelen spekuláció veszi át a vezető szerepet.

Amint az árak összeomlanak, a spekulánsok hajlamosak elhagyni a piacot, és az fejlesztők azok, akik jellemzően maradnak a zord időszakban is.

Ezért van az, hogy egyes józan gondolkodású iparági vezetők valójában örülnek a csökkenő áraknak, mivel a medvepiacok idején jellemzően rengeteg izgalmas projekt jelenik meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ahogy Buterin elmagyarázta, a fenntarthatatlan kriptoprojektek általában elesnek a medvepiacok idején, a minőség felülkerekedik a mennyiség felett.

Bár a magas árak sok embert boldoggá tesznek, a kanadai programozó szerint rengeteg felesleges spekulatív figyelmet is vonzanak.

A kriptopénzek piaca súlyos összeomlást szenvedett el, a Bitcoin és a főbb altcoinok ára több mint 70%-kal zuhant.

Az ágazat az FTX tőzsde látványos összeomlását követően továbbra is mélyponton van, ami egyes szkeptikusok szerint egy teljes jégkorszak kezdetét jelentheti.


Olvastad már? A Nobel-díjas Paul Krugman az örök Blockchain télre figyelmeztet

Forrás: u.today

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!