Vitalik Buterin: „az ár helyett a technológiára koncentráljatok”

-

Miközben a kriptopénzek medvepiaca továbbra is tombol, az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin úgy vélekedett, hogy a kriptopénz közösségnek a kriptopénzek árai helyett a technológiára és az alkalmazási rendszerre kellene összpontosítania.

A technológia miatt részt venni benne „jelentős és pozitív” irányú kulturális hozzáállást jelent ahhoz képest, hogy a potenciális pénzügyi nyereség kedvéért legyünk benne.

Februárban Buterin azt mondta, hogy a kriptopénzfejlesztők örülnek egy új medvepiacnak.

Az emelkedő kriptopiaci árak hatalmas figyelmet vonzanak egy bikapiacon, ahol a kapzsiság és a féktelen spekuláció veszi át a vezető szerepet.

Amint az árak összeomlanak, a spekulánsok hajlamosak elhagyni a piacot, és az fejlesztők azok, akik jellemzően maradnak a zord időszakban is.

Ezért van az, hogy egyes józan gondolkodású iparági vezetők valójában örülnek a csökkenő áraknak, mivel a medvepiacok idején jellemzően rengeteg izgalmas projekt jelenik meg.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ahogy Buterin elmagyarázta, a fenntarthatatlan kriptoprojektek általában elesnek a medvepiacok idején, a minőség felülkerekedik a mennyiség felett.

Bár a magas árak sok embert boldoggá tesznek, a kanadai programozó szerint rengeteg felesleges spekulatív figyelmet is vonzanak.

A kriptopénzek piaca súlyos összeomlást szenvedett el, a Bitcoin és a főbb altcoinok ára több mint 70%-kal zuhant.

Az ágazat az FTX tőzsde látványos összeomlását követően továbbra is mélyponton van, ami egyes szkeptikusok szerint egy teljes jégkorszak kezdetét jelentheti.


Olvastad már? A Nobel-díjas Paul Krugman az örök Blockchain télre figyelmeztet

Forrás: u.today

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!