Változtak a BNB-érmék égetésére vonatkozó irányelvek

-

A Binance tőzsdéje már több hónapja, illetve több éve vezető szerepet játszik a tőzsdei kereskedőknek nyújtott szolgáltatások terén.
Sőt, a még saját kriptovalutával is rendelkezik, amelyet Binance Coin (BNB) néven ismerhettünk meg. A projekt elindítása óta a Binance különféle új projekteket és termékeket kínál.
A következő hetekben óriási változásra számíthatunk a BNB-érmék égetését illetően.

A döntés az ügyfelek visszajelzésein alapul

Egy szeptember 12-i blogbejegyzés szerint a Binance úgy döntött, az összes termékét belefoglalja a negyedéves BNB-érmeégetésbe – ezt a közösségi visszajelzésekkel összhangban teszi.
Az új BNB-égetési folyamat a Binance Futures platform tokenjeit is érinteni fogja – egy olyan kriptotőzsdét, amelyet szeptember 2-án béta üzemmódban indítottak el, 10 000 BNB giveaway-jel.

Miért égetik el az érméket?

A tokenek égetése a létező érmék végleges eltávolítását jelenti a forgalomból – ezt az adott kriptovaluta alkotói irányítják, az eljárást pedig általában deflációs célokra használják.
Az érmék égetése tehát nem szó szerint megsemmisíti azokat, hanem inkább jövőbeni felhasználásra alkalmatlanná teszi azokat.
Ebbe beletartoznak azok a projektfejlesztők is, akik a rendelkezésre álló érméket vásárolják vagy kivonják a forgalomból.

A BNB legutóbbi elégetése

A Binance érméinek legutóbbi elégetésére július 11-én került sor, amikor is a legnagyobb kriptotőzsde bejelentette nyolcadik BNB érmeégetésének befejezését. Ennek során 808 888 Binance Coint távolítottak el (akkoriban 23,7 millió dollár értékben).
A tőzsde megjegyezte, hogy az égetés a vállalat azon kötelezettségének része, miszerint 100 millió BNB-érmét égetnének el, illetve, miszerint a teljes kínálat 40 százalékát tette ki.
2019 februárjában a Binance frissítette az érmeégetéssel és a BNB negyedéves manipulációival foglalkozó fehér könyv egy részét. Ez nem volt nagy és pozitív változás.
A Binance továbbá azt állítja, hogy a kereskedési volumen alapján semmisíti meg a BNB-t egészen addig, amíg az összes BNB 50 százalékát sikerül törölnie, ahelyett, hogy a BNB-t negyedévente visszavásárolná.
Beszerzésére, tehát megsemmisítésére elsősorban a saját forrásait használja fel – saját nyereségét és bevételét.
A Binance Coin a tőkemennyiség alapján jelenleg a nyolcadik legnagyobb, legjelentősebb érme, és egyben az egyik leghíresebb altkoin.

Olvastad már? A Santander egy 20 millió dolláros kötvény kibocsátására ether tokeneket használt

Az alapvető tényezőknek köszönhetően ez a kriptovaluta továbbra is terjed, függetlenül a kriptopiac korrelációjától.
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja ez a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!