Úszó kriptoközpontot hoznának létre egy ausztrál óceánjárón

-

A Ocean Builders, úszó otthonokat építő vállalat megvett egy ausztrál óceánjárót, majd „Satoshi”-ra neveze azt. Céljuk, hogy kriptovállalatokkal, -vállalkozókkal és digitális nomádokkal töltse meg azt.

Chad Elwarotwski, az OB műveleti vezetője elmondta, miszerint a hajó az innovációk központja szeretne lenni, olyan egyedi teret kínálva, amelyen belül a kripovállalkozók céget és hálózatot építhetnek.

„Örömünkre szolgál, hogy itt, Panamában hozhatunk létre technológiai és innovációs központot. A célunk, hogy kiderítsük, hogyan lehet fenntarthatóan élni a tengeren, valamint hogy új vizeket fedezzünk fel.”

A hajót 1991-ben építették Pacific Dawn néven, azóta pedig a Princess Cruieses és a P&O Australia üzemeltette.

A P&O anyavállalata, a Carnival Corporation a pandémia hajózási ágazatra gyakorolt negatív hatásai miatt döntött a vízi jármű eladása mellett.

A kriptoóceánjárót Satoshi Nakamoto, a Bitcoin feltalálója után nevezték el. Elwartowski elmondta, hogy a fedélzeten éttermek, kaszinók, egészségügyi szolgáltatások, valamint egy vízi park is helyet kap majd.

A Satoshi a Panama-öbölben, több kriptovállalkozás otthonában fog horgonyozni. A termékekért és szolgáltatásokért a dollár mellett bitcoinnal is lehet majd fizetni.

A hajó 777 fülkéje közül az első 200-at egy november 5-től november 28-ig tartó árverés keretén belül értékesítik majd. A kabinok ára 25.000 és 50.000 dollár között mozog.

Az értékesítést a fedélzeten tartják majd egy ütemben, így biztosítják, hogy a társult vállalkozók egymás melletti kabinokban kaphassanak helyet.

„Gyermekes családok számára az az ötletünk, hogy vásároljanak erkéllyel rendelkező vagy óceánra néző szobákat a szülők, és olcsóbb, belső szobát a gyermekek számára. Szeretnénk, hogy úgy érezd, mintha a kabinod lenne a hálószobád, a hajó többi része pedig a nappalid.”

Ha minden a tervek szerint halad, a Satoshi 2021 elejétől lesz elérhető a beköltözésre.

A Marine Insight szerint Elwartowskit és thai barátnőjét múlt éven Tahiföld szuverenitásának megsértésével vádolták meg, amikor megpróbáltak elfoglalni egy tengeri házat Phuket partjainál.

Az eset után a jelentések szerint a thai haditengerészet lefoglalta a házat, majd elfogatóparancsot adott ki mindkettőjük ellen.

Olvastad már? Bikapiac előszele: nem növekszik számottevően a tőzsdékre történő beáramlás

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!