60%-kal csökkent az értékpapír-tokenek forgalma szeptemberben

-

Két tucatnyi token generált összességében 9,15 millió dolláros kereskedési volument. Ezzel vége szakadt a négy hónapig tartó elképesztő emelkedésnek.
Májustól augusztusig a szektor átlagosan 110-280% közötti emelkedést produkált, a 998000 dolláros induló forgalomtól egészen a 22 millióig jutva, ez derül ki a Security Token Group jelentéséből.

A nagy visszaesés dacára a szeptember még így erősen zárt, több, mint 9,15 millió dollárnyi összesített kereskedési volumennel.
A tZERO saját TZROP tokenje, amely résztulajdont reprezentál a cég alternatív kereskedési rendszerében, önmagában több, mint a forgalom feléért felelős, 5,3 millióval.
Augusztusban ez a token is rekordmagas 11,8 milliós forgalmat ért el. 6 és 7,9 dollár között cserélik, ide egy alig 2%-os esést követően ereszkedett.
Jelenleg a TZROP a második legnépszerűbb értékpapír-token. 128 milliós kapitalizációval a 80. helyet foglalja el az összesített listán a Coinmarketcap adatai alapján.
Az Overstock OSTKO tokenje résztulajdont és szavazati jogot is biztosítanak a vállalatban, 3,6 milliós forgalmat bonyolított, szemben a nyár végi 9,6 millióval. 1,5%-ot esett az árfolyam, amely szintén nem nagy zuhanás, a kereskedés viszont egy tágabb, 48 és 65 dollár közötti sávban történik most.
A CMC listáján az 50. helyen áll, így ez számít a legnagyobb értékpapír-tokennek, a kapitalizációja jelenleg 321 millió USD.

Forrás: STOMarket

Az értékpapír-tokenek kombinált kapitalizációja 4%-ot erősödött szeptemberben, és most az 528 millió dollár környékén van. Ez annak is köszönhető, hogy három újabb ilyen token is debütált, a Seychelles-szigeteken üzemelő MERJ tőzsde jóvoltából.
A tőzsde saját, MERJ-S tokenje is a listán van, ezt a múlt hónapban bocsátották ki, és közel félmillió dollárnyi befektetői pénzt sikerült összekalapozniuk vele.

Az Upret OST1 tokenje tulajdonjogot biztosít egy apartmanházban, a New York városában található Brooklynban.
A harmadik pedig a Minervest tokenje, az MSTV-S. Ez a három projekt összességében 24 millió dollárnyi eszközzel van fedezve, szeptemberben viszont ezekkel nem történt kereskedés.

Olvastad már? Úszó kriptoközpontot hoznának létre egy ausztrál óceánjárón

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!