Újra támad a SHIBA INU

-

Az egyik legnépszerűbb memecoin, a Shiba Inu [SHIB] elégedetlennek tartotta befektetőit, mivel a diagramja pirosra vérzett. 

A CoinMarketCap szerint a SHIB több mint 3,33%-os pozitív napi nyereséget regisztrált.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cikk írásakor a memecoin 0,00000869 dolláron forgott , piaci kapitalizációja több mint 4,7 milliárd dollár volt.

Előfordulhat azonban, hogy a dolgok nem ugyanazok a SHIB és birtokosai esetében, mivel a következő frissítések jók lehetnek a SHIB számára.

A SHIB láncon belüli mutatóinak pillantása egy bullish elképzelésre adott okot, mivel legtöbbjük trendfordulóra utalt a közeljövőben.

A CryptoQuant statisztikái szerint a SHIB Relative Strength Index (RSI) és a stochastic egyaránt túladott pozícióban volt.

Ez bullish jelzésnek tekinthető, mivel az elkövetkező napokban áremelkedésre utal.

A SHIB árfolyamtartaléka is csökkent, amit az alacsonyabb eladási nyomás okozott.

shiba inu

Forrás: cryptoquant.com

Ezenkívül a SHIB körüli pletyka körbejárja. A Twitter kezelője, a Shiba Inu News szerint a SHIB várhatóan a közeljövőben partner lesz az Amazonnal.

Ez a bejelentés véglegesen megváltoztathatja a SHIB sorsát.

Bár egyelőre semmit sem erősítettek meg, a partnerség 2023-ban hivatalossá válhat.

Ez a bejelentés felkeltette a bálnák érdeklődését a SHIB iránt, mivel a token szerepelt azon kriptokártyák listáján, amelyeket az elmúlt 24 órában a legjobb 500 Ethereum bálna tartott. Ez a frissítés a bálna SHIB-be vetett bizalmának jele volt.

A mutatók támogatták a SHIB -et , az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagja felfedte, hogy a medvék még mindig előnyben részesültek a piacon.

A 20 napos EMA jelentősen meghaladta az 55 napos EMA-t.

A Money Flow Index (MFI) és a Chaikin Money Flow (CMF) azonban jóval a semleges jelzés alatt maradt. Ez rövid távon korlátozhatja a SHIB árfolyamának emelkedését.

shiba

Forrás: tradingview.com


Olvastad már? A Liquid tőzsde felfüggesztette a kereskedést

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!