Újra támad a SHIBA INU

-

Az egyik legnépszerűbb memecoin, a Shiba Inu [SHIB] elégedetlennek tartotta befektetőit, mivel a diagramja pirosra vérzett. 

A CoinMarketCap szerint a SHIB több mint 3,33%-os pozitív napi nyereséget regisztrált.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cikk írásakor a memecoin 0,00000869 dolláron forgott , piaci kapitalizációja több mint 4,7 milliárd dollár volt.

Előfordulhat azonban, hogy a dolgok nem ugyanazok a SHIB és birtokosai esetében, mivel a következő frissítések jók lehetnek a SHIB számára.

A SHIB láncon belüli mutatóinak pillantása egy bullish elképzelésre adott okot, mivel legtöbbjük trendfordulóra utalt a közeljövőben.

A CryptoQuant statisztikái szerint a SHIB Relative Strength Index (RSI) és a stochastic egyaránt túladott pozícióban volt.

Ez bullish jelzésnek tekinthető, mivel az elkövetkező napokban áremelkedésre utal.

A SHIB árfolyamtartaléka is csökkent, amit az alacsonyabb eladási nyomás okozott.

shiba inu

Forrás: cryptoquant.com

Ezenkívül a SHIB körüli pletyka körbejárja. A Twitter kezelője, a Shiba Inu News szerint a SHIB várhatóan a közeljövőben partner lesz az Amazonnal.

Ez a bejelentés véglegesen megváltoztathatja a SHIB sorsát.

Bár egyelőre semmit sem erősítettek meg, a partnerség 2023-ban hivatalossá válhat.

Ez a bejelentés felkeltette a bálnák érdeklődését a SHIB iránt, mivel a token szerepelt azon kriptokártyák listáján, amelyeket az elmúlt 24 órában a legjobb 500 Ethereum bálna tartott. Ez a frissítés a bálna SHIB-be vetett bizalmának jele volt.

A mutatók támogatták a SHIB -et , az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagja felfedte, hogy a medvék még mindig előnyben részesültek a piacon.

A 20 napos EMA jelentősen meghaladta az 55 napos EMA-t.

A Money Flow Index (MFI) és a Chaikin Money Flow (CMF) azonban jóval a semleges jelzés alatt maradt. Ez rövid távon korlátozhatja a SHIB árfolyamának emelkedését.

shiba

Forrás: tradingview.com


Olvastad már? A Liquid tőzsde felfüggesztette a kereskedést

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!