Tagadja a csőd lehetőségét a Genesis

-

A népszerű  Genesis kriptós hitelezési platformról szárnyra keltek a pletykák, amely szerint fizetésképtelen lehet.

A cég bejelentette, hogy tárgyalásokat folytat a hitelezőivel, és, hogy esetleg tőkebevonásra lehet szüksége.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Határozottan tagadja viszont, hogy egy milliárd dollárnyi pénz hiányzik a könyveléséből az FTX tőzsde bedőlése miatt.

A vállalat már korábban elkezdte a befektetői pénzek bevonását, de a jelentések szerint nehézségekbe ütközött ezen a téren.

Egyes felhasználói beszámolók, amelyekre a Bloomberg hivatkozik, a lehetséges csődről szólnak, amely közel lehet a cég számára.

A vállalat szóvivője eloszlatta a kételyeket, és a sajtónak elmondta, semmiféle tervük nincsen arra, hogy hamar csődöt jelentsenek, és megerősítette, hogy tényleg folynak tárgyalások a nagybefektetőkkel.

„Nincsen a terveink között, hogy a közeljövőben csődöt jelentsünk. A célunk, hogy ilyen drasztikus lépések nélkül tudjuk megoldani a felmerült helyzetet, mégpedig a vállalat hitelezőivel együttműködve, őket minden téren informálva.”

A múlt héten a Genesis a példa nélkül álló piaci turbulenciákra hivatkozva átmenetileg felfüggesztette a kiutalásokat, az FTX bedőlése után.

A hivatalos beszámolójukból az derül ki, hogy az FTX-en tároltak nagyjából 175 millió dollárnyi kriptoeszközt, amelyhez most nem tudnak hozzáférni.

A pletykák arról is szólnak, hogy a Binance esetleg felvásárolhatja a céget, amely jelenleg a Digital Currency Group tulajdonában van.

A The Wall Street Journal hasábjain megjelent hírek alapján viszont bár a pletyka igaz, a Binance elállt a felvásárlástól, jogi akadályokra hivatkozva.

Ezeket az értesüléseket egyelőre nem erősítette meg a Binance semmiféle hivatalos úton.


Olvastad már? Kitörés közelségében a Cardano (ADA)

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!